Gde je....

Ultra_Big .I.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.764
ili sta je Bozija kuca ?

Jedna Crkva ili ceo svemir ? :rumenko:

Isaija 66

1. Ovako veli Gospod: nebo je prijesto moj i zemlja podnožje nogama mojim: gdje je dom koji biste mi sazidali, i gdje je mjesto za moje počivanje?
1 Dn. 28:2, 2 Dn. 6:18, Psal. 11:4, Mat. 5:34, Djela 7:48, Djela 7:50

2. Jer je sve to ruka moja stvorila, to je postalo sve, veli Gospod; ali na koga ću pogledati? na nevoljnoga i na onoga ko je skrušena duha i ko drkće od moje riječi.
Jezd. 9:4, Psal. 34:18, Psal. 119:120, Psal. 119:161, Priče 28:14, Djela 7:50, 1 Kor. 12:23

sta je isus trazio u crkvi..
Ali odmah u polovini praznika iziđe Isus u crkvu i učaše...jov,7,14...sta ce isusu crkva..mogo je na livadu da uci..jel tako luzeru?
a tek david sto je odlepio...od onolikih palata on oce u hram..sta on trazi u crkvi luzeru?
Za jedno samo molim Gospoda, samo to ištem, da živim u domu Gospodnjem sve dane života svog, da gledam krasotu Gospodnju i ranim u crkvu Njegovu...:D

Ali odmah u polovini praznika iziđe Isus u crkvu i učaše...jov,7,14...sta ce isusu crkva..mogo je na livadu da uci..jel tako luzeru?
a tek david sto je odlepio...od onolikih palata on oce u hram..sta on trazi u crkvi luzeru?
Za jedno samo molim Gospoda, samo to ištem, da živim u domu Gospodnjem sve dane života svog, da gledam krasotu Gospodnju i ranim u crkvu Njegovu...:D

Luzerke . isto tako je Isus rkao da moze sruziti tu crkvu za 3 dana i napraviti drugu koja je po Bozijioj volji :mrgreen:

Jer nije Bozija crkva koja samo nosi Bozije ime vec ako cini dela ugodna Bogu i ako sluzi i slusa Boga a ne politicare za $$$

Bog bira koja je crkva njemu ugodna a ne vi ljudi luzeri :D

Vilaret :lol:

Isus je dosao u crkvu da se pomoli Bogu i da bude u domu Oca svoga jer je Bog naredio da se taj hram sazida i bude kao njegova kuca na zemlji :aha:

A danas svaka susa zida svoju Crkvu i misli da ce Bog biti u njoj :malav:

Bog bira gde ce obitavati i sa kakvim ljudima i ako su po njegovoj volji dusho :flert:

Psalm 5,7. А ја по великој милости Твојој улазим у дом Твој, и клањам се у светој цркви Твојој са страхом Твојим.

ili sta je Bozija kuca ?

Jedna Crkva ili ceo svemir ? :rumenko:

Isaija 66

1. Ovako veli Gospod: nebo je prijesto moj i zemlja podnožje nogama mojim: gdje je dom koji biste mi sazidali, i gdje je mjesto za moje počivanje?
1 Dn. 28:2, 2 Dn. 6:18, Psal. 11:4, Mat. 5:34, Djela 7:48, Djela 7:50

2. Jer je sve to ruka moja stvorila, to je postalo sve, veli Gospod; ali na koga ću pogledati? na nevoljnoga i na onoga ko je skrušena duha i ko drkće od moje riječi.
Jezd. 9:4, Psal. 34:18, Psal. 119:120, Psal. 119:161, Priče 28:14, Djela 7:50, 1 Kor. 12:23
Da malo dam TOČNIJE prijevode stihova:

1. Ljetopisa 28,2
Ustavši na noge, kralj David reče: "Čujte me, moja braćo i moj narode! Ja sam bio namislio u svom srcu da sagradim dom gdje bi počivao Kovčeg saveza Jahvina i da bude podnožje nogama našega Boga te sam pripravio što treba za gradnju.
Psalam 11,4
Jahve je u svom svetom Hramu, na nebeskom sjedi prijestolju. Oči njegove motre, vjeđama proniče sinove ljudske.
Psalam 34,18
Pravednici zazivaju, i Jahve ih čuje, izbavlja ih iz svih tjeskoba. $KOF

1.Kor 3:16 Ne znate li da ste vi crkva Božija, i Duh Božji živi u vama?

1.Kor 3:17 Ako pokvari ko crkvu Božiju, pokvariće njega Bog: jer je crkva Božija sveta, a to ste vi.

1.Kor 6:19 Ili ne znate da su telesa vaša crkva Svetog Duha koji živi u vama, kog imate od Boga, i niste svoji?

2.Kor 6:16 Ili kako se udara crkva Božja s idolima? Jer ste vi crkve Boga Živoga, kao što reče Bog: Useliću se u njih, i živeću u njima, i biću im Bog, i oni će biti moj narod.

Back