inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
Yan:Boli mene **** gde oni imaju jako uporiste i ko ih podrzava, ja te pitam gde je srpska zastava?
Evo, ako bude srece, da i mi budemo zvezdica na ovoj zastavi.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yan:Boli mene **** gde oni imaju jako uporiste i ko ih podrzava, ja te pitam gde je srpska zastava?
inagadadavida:Evo, ako bude srece, da i mi budemo zvezdica na ovoj zastavi.......![]()
![]()
![]()
![]()
inagadadavida:Evo, ako bude srece, da i mi budemo zvezdica na ovoj zastavi.......![]()
![]()
![]()
![]()
У праву си,јесте то тако као што кажеш.Yan:A kako nazvati ljude koji ni u jednom svom javnom nastupu nemaju u blizini zastavu drzave koju navodno hoce da vode?
jedite_kod_Joa:У праву си,јесте то тако као што кажеш.
Али,ја нисам видео да ДС истиче нешто српску заставу.Нећу да грешим душу,не гледам много митинге,али нисам приметио.
Па,јел` носите заставу?
А,ако је носите,зашто је став Демократске Странке онако пасиван и хладнокрван према Космету?Ја познајем многе симпатизере ДС-а,и сви говоре како им је свеједно да ли ће Космет бити српски или не.Дакле,иако носите заставу,зар није мало глупо(да не кажем нешто друго),а да имате такве ставове?
Yan:A kako nazvati ljude koji ni u jednom svom javnom nastupu nemaju u blizini zastavu drzave koju navodno hoce da vode?
Yan:Siguran sam da ovu cedica drzi na plafonu iznad kreveta da moze lakse da zaspi... I uvek pre spavanja otpeva njemu omiljene stihove "Land of the Free, Home of the Brave" :-(
joca111:primetio sam da na niti jednom od skupova LDP-a, i pre i sada za vreme predizborne kampanje nije bilo niti jedne zastave Srbije, no dobro, to je njihov izbor, mada su rekli da su najvece patriote!
Problem je sto se na svim njihovim okupljanjima u Vojvodini nosi zastava Vojvodine, a i ona zastava sa tri strafte zuto-zeleno-plava, ta ne znam cija je!
Sad ce oni verovatno da kazu da su to Cankovi mamlazi ( neki cobani -budale), ali problem ostaje sto se neke teritorijalne zastave pojavljuju ( Vojvodina) a da nigde nema zastave Srbije, nju niko ne dize nigde na njihovim skupovima, a ovo su parlamentarni izbori SRBIJE, ne Vojvodine!
Da li je ovo zbog obelezja grba na koji imaju alergijsku reakciju, jer im istorija pocinje od 2000. godine pa je jedino Djindjic bitan, i on je jedina istorija koja im je poznata!
Mislim da sam postavio konkretno pitanje, i izgleda da cu opet ostati uskracen za odgovor, po ko zna koji put, jer ovde odgovor nalaze samo pitanja koja se ticu prozivanja, pretnji ..., a taj odgovor na ta pitanja je istog kova kao i to pitanje, pa se valjda onda pocnu takvi odgovori primenjivati na sva pitanje, bez razmisljanja o smislu pitanja! Strasno!Elvin:kako vam ne dosadi da tupite o ldp-u..?