Gde je zastava Srbije?

Yan:
Boli mene **** gde oni imaju jako uporiste i ko ih podrzava, ja te pitam gde je srpska zastava?

Evo, ako bude srece, da i mi budemo zvezdica na ovoj zastavi....... :D :D :D
usazh0.gif

Yan:
A kako nazvati ljude koji ni u jednom svom javnom nastupu nemaju u blizini zastavu drzave koju navodno hoce da vode?
У праву си,јесте то тако као што кажеш.
Али,ја нисам видео да ДС истиче нешто српску заставу.Нећу да грешим душу,не гледам много митинге,али нисам приметио.

Па,јел` носите заставу?
А,ако је носите,зашто је став Демократске Странке онако пасиван и хладнокрван према Космету?Ја познајем многе симпатизере ДС-а,и сви говоре како им је свеједно да ли ће Космет бити српски или не.Дакле,иако носите заставу,зар није мало глупо(да не кажем нешто друго),а да имате такве ставове?

jedite_kod_Joa:
У праву си,јесте то тако као што кажеш.
Али,ја нисам видео да ДС истиче нешто српску заставу.Нећу да грешим душу,не гледам много митинге,али нисам приметио.

Па,јел` носите заставу?
А,ако је носите,зашто је став Демократске Странке онако пасиван и хладнокрван према Космету?Ја познајем многе симпатизере ДС-а,и сви говоре како им је свеједно да ли ће Космет бити српски или не.Дакле,иако носите заставу,зар није мало глупо(да не кажем нешто друго),а да имате такве ставове?

Pa da si prisustvovao poslednjem mitingu DS-a u NOVOM SADU video bi ne jednu nego nekoliko desetina srpskih zastava... Sto se tice Kosmeta ljudi su prosto realni ali i "duhovno" i "racionalno" podeljeni unutar sebe, znaju da Kosovo prakticno vise nije srpsko ali za razliku od nekih narkomana drze se ustavnog i medjunarodnog prava i ne daju ono sto je "njihovo", s druge strane tih 2 miliona shiptara, pa vamo tamo, komplikovana je to prica...

Yan:
Siguran sam da ovu cedica drzi na plafonu iznad kreveta da moze lakse da zaspi... I uvek pre spavanja otpeva njemu omiljene stihove "Land of the Free, Home of the Brave" :-(

Ја, видиш, и нисам толико сигуран. Осим што полусвет и лумпенпролетаријат у колонијама (а Чеда није ни бољи ни гори од сличних му у Литванији или Занзибару) под "Америком" подразумева Клинтонијану из најмрачнијег периода историје те земље, када је оно што називамо Америком, уствари и доживело цивилизацијску декомпозицију. Али ОНА Америка (рекох то већ негде ових дана), коју су волели наши преци, и која и данас постоји у назнакама, није оно што ови несрећници могу и да изговоре, а не да воле...

Него, примедба неколицини форумаша који су онај Чнков дебилизам назвали војвођанском заставом. То није никаква "војвођанска застава", него глупирање полуинтелигената из Чанкове ЛСД. Војвођани имају своју заставу, и она је српска. Грб Српског Војводства из 1848 је ТАКОЂЕ српски грб, таквим га признавао и бечки двор. Чанков грб је, прецизно, грб анти-Војводине, јер га чине грбови угарских жупанија. А Српска Војводина је и настала као антитеза угарском државном праву и идеји политичке нације, али да то не ширимо.

joca111:
primetio sam da na niti jednom od skupova LDP-a, i pre i sada za vreme predizborne kampanje nije bilo niti jedne zastave Srbije, no dobro, to je njihov izbor, mada su rekli da su najvece patriote!
Problem je sto se na svim njihovim okupljanjima u Vojvodini nosi zastava Vojvodine, a i ona zastava sa tri strafte zuto-zeleno-plava, ta ne znam cija je!
Sad ce oni verovatno da kazu da su to Cankovi mamlazi ( neki cobani -budale), ali problem ostaje sto se neke teritorijalne zastave pojavljuju ( Vojvodina) a da nigde nema zastave Srbije, nju niko ne dize nigde na njihovim skupovima, a ovo su parlamentarni izbori SRBIJE, ne Vojvodine!
Da li je ovo zbog obelezja grba na koji imaju alergijsku reakciju, jer im istorija pocinje od 2000. godine pa je jedino Djindjic bitan, i on je jedina istorija koja im je poznata!

kako vam ne dosadi da tupite o ldp-u..?

Elvin:
kako vam ne dosadi da tupite o ldp-u..?
Mislim da sam postavio konkretno pitanje, i izgleda da cu opet ostati uskracen za odgovor, po ko zna koji put, jer ovde odgovor nalaze samo pitanja koja se ticu prozivanja, pretnji ..., a taj odgovor na ta pitanja je istog kova kao i to pitanje, pa se valjda onda pocnu takvi odgovori primenjivati na sva pitanje, bez razmisljanja o smislu pitanja! Strasno!

Back