Gde je sve otislo?!!!

Sta fali cigarama?

P.usenje je kool... :D

film_noir_0028.jpg

E,ovako:Sa najboljom drugaricom se druzim od svoje 2,3 godine,i obozavala sam je sve do sada.Totalno se promenila!! Jednostavno,vise ne znam ni dal da joj verujem kada kaze pa makar i najobicniju recenicu.Skroz sam izgubila poverenje u nju.Naravno,to nije bez razloga.Bilo sta da joj kazem,ona to nekom trecem kaze.Takva nije bila.Primetila sam da jako isprevrce reci,znaci,jednom sam joj rekla kako me je iznervirala mama,jer nije htela da mi kupi neku majicu.Iznervirala sam se jer sam tu majicu jako zelela,i mama i ja smo se dogovorile da mi kupi za rodjendan,pritom je cena bila bila skroz ok,i ona mi je kupila neku levu,koja mi je pritom "visila".Ta,moja best friend je mojoj drugarici iz razreda rekla kako sam se ja njoj zalila kako nemam,recicu,finansijskih sredstava.Pitala sam je sto je to rekla,i ona je rekla kao,izvini,nisam kao htela,ono....ja kontam ajd ok je,mozda se zaebavala....i onda je odjednom,kada sam bila kod nje,pocela da krade iz maminog novcanika.Rekla sam joj,aj nemoj,nije ok,to sam rekla jer znam da oni nemaju sada para za bacanje,i ona je rekla ma nema veze.To mi je jadno,onda sam tek shvatila koliko je sada drugacija osoba...I onda je pocela da se druzi sa jednom Katarinom,koju svi zovu "k.u.r.v.a",ovo ono.Pa,znate ono,skim si takav si,i evo trenutno,moja BFF se menja u drugu Katarinu.I druzi se sada sa svim nekim u fazonu,ja svakog decka mogu da imam...i pritom sve njihove drugarice moraju super da izgledaju....Pocela da se druzi sa starijima,koji jos i puse,MALO otvorenije da se oblaci....ma ne znam,ona kaze kao da nema sanse da ce joj kao ponuditi cigare ili tako nesto,i da svejedno nece pristati,ali sta ja znam...ne znam,pocinjem da brinem za nju.Ona se iz tako super osobe pretvorila u......ma ne znam....
Sta ja sad da radim?
Da pokusam da joj pomognem?
Da se ne druzim vise sa njom?Ipak je to malo teze,dugo se znamo...
:-(

kako te nije mrzelo da pises ovoliko...

imam dve stvari da ti kazem...to su joj prelomne godine...kad se nije formirala kao licnost dobra i sva fina kao i ti,tesko da ce kasnije,jer ce navici na to i takva ce ostati...moj savet onako iskren je da je ti drzis na distanci, samo "poslovno" s njom,al da ne primeti da je izbegavash. Prestani joj pricati stvari za koje smatras da niko ne sme da zna, vec samo one stvari joj pricaj za koje ce te boleti uvo da sazna,a oce,cela npr skola i slicno... jednostavno,drzi je na distanci,qliraj i pricaj onako kao da pricas sa osobom kojoj se ne moze verovati... ona je u novom drustvu, i zamisli shok za nju da samo u jednom trenutku zacute svi...ona ce se osetiti bzvz, i odmah ce poceti da prica bilo sta sta je njima zanimljivo - tudje tajne...

to je prva stvar,sad druga: daj njen broj,ili te Katarine :D

Radi takvog ponasanja dodje mi da preispitam svoje ponasanje prema polovini mog drustva, svaki dan cujem kako me jedan od nekad najboljih drugova mahala i traca iza ledja (k'o kakva ženturača) i dodje meni jedna jaranica i samo pita "Sto ti to treba Vlado, sta pricas to i to...". Ma od*ebo sam ga od sebe, i ti isto postupi, bice bolje. Jer sad je isplivalo ono sto je u njemu bilo dugo vremena sakriveno....:roll:

pa ako ti je josh najbolja drugarica i ako se brinesh za nju prichaj otworeno sa njom i reci joj sve shta mislish. tako neshto slichno se desilo i mojim drugaricama i ova jedna ponashala se kao .k.u.r.v.a. i .f.u.x.a. i kada su je u odeljenju prozwali ''FUKI'' onda se smirila.

Ako je doslo do toga da ti krade pare,da tracari o tebi i da te je otkacila zbog nekih tamo kurvici... pih,takva ti ne treba... Reci joj da si se razocarala u nju i da ako hoce da ponovo budete naj,da ti pokaze da je opet ona stara..ako ne,zaboravi...:(

Mislim da bi trebala da je zabatalis.Problem sa takvim ljudima ti je sto su strasno nesigurni u sebe.Ja znam da je tesko ostaviti osobu koju smatras prijateljem i koju volis, ali u pravu si ,,sa kim si takav si".Njoj ce taj obrazac ponasanja tipa pusenja,kradje itd. postati normalan te ce i ona to vremenom poceti da radi (neke stvari je ocigledno vec pocela).Imala sam par takvih situacija u zivotu i takvi ljudi dok ne lupe glavom o zid ne shvataju sta rade.Ti njoj ne mozes pomoci jer do njih reci ne dopiru.Sve govore izvini, razmislicu, ali od toga nista tako da se dzaba trudis.Jedino mozes da budes tu za nju kada se razocara i kada joj se nesto lose dogodi sa tim ljudima.A nesto lose ce se verovatno dogoditi jer dobre klinke nisu spremne za starije frajere niti devojke iz tog kalibra.Ovo ti je moj savet,sada ne znam koliko je dobar.

Tako ti je to u zivotu ljudi se menjaju i putevi im se razilaze.Mislim da nije tvoj problem to sto je ona odlucila da ide nekim drugim putem koji je mozda los i koji se tebi ne svidja.Ako ona tako zeli ti tu nista ne mozes.Mozes da pokusas da poricas sa njom,da probas da joj stavis do znanja da je to sto radi pogresno,ali cisto sumnjam da ce se nesto bitno promeniti.Mozda zvuci surovo,ali mislim da je najbolje da je pustis da zivi kako zeli,i da propadne(ako to zeli),a ti da se okrenes sebi i svom zivotu i da nadjes prijatelje medju ljudima koji su slicni tebi i koji ti odgovaraju,cene te,itd.
Pozz

Back