Gde je optužnica protiv SNS ministra Kneževića?

Navodni Heroj

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.410
ministar.jpg

toj-toj-toj meko eeeee meko aaaaa toj-toj-toj

zato što je doveo zdravlje gradjana u opasnost pa umesto da spali "namenski koncentrat" (naučno dostignuće)
on povećao parametre "zakonski dozvoljenog po analizi rezultata namenskog koncentrata"?

Jel ste vi svi debili pa da ne znate šta su dugoročne posledice?
Nego - sad mi nije ništa, aj pa nema veze? Neće to mene da strefi, popio sam jednu čašu?

Ebote nisam mogo da verujem u prodavnici.
Kupujem jogurt, a na jednom ovolikim slovima BEZ LAKTOZE...
jer kao što znamo laktoza smeta nekima odmah

al nema ni jedan da piše BEZ AFLATOSKINA, to ne smeta domah...

U zatvor Kneževića mamu mu lopovsku i trovačku. Pošteni DS je već hteo da ga osudi al nedadoše ovi SNSovci ... Banda. :evil: :lol:

za nas je to predstavljeno kao sukob DS-SNS
bilo je tu masonskih sukoba interesa... imamo mi puno Vitez Koja...
misli vila vilovat i te rabote

- - - - - - - - - -

Што мрсиш кад је пос’? Кора ’леба и литар воде, има да пуцаш од здравља. :D

To cele godine tako
Mrsni dani su svakog meseca oko 10-og i 22-og, zavisi dal pada subota il nedelje kod pošte

za nas je to predstavljeno kao sukob DS-SNS
bilo je tu masonskih sukoba interesa... imamo mi puno Vitez Koja...
misli vila vilovat i te rabote

Pa i Ješić je na slobodi a paničio tj. ojadio seljake, proizvođače mleka a NIKO NIJE OTROVAN ... :think:

- - - - - - - - - -

Znači ćale nema nameru da da otkaz na moralnoj bazi?
onako japanski?

E, to mu stvarno zameram. Misnistar koji je doživeo tako katastrofalan udar u kojem se ni malo nije snašao - treba da ode

ministar.jpg

toj-toj-toj meko eeeee meko aaaaa toj-toj-toj

zato što je doveo zdravlje gradjana u opasnost pa umesto da spali "namenski koncentrat" (naučno dostignuće)
on povećao parametre "zakonski dozvoljenog po analizi rezultata namenskog koncentrata"?

Jel ste vi svi debili pa da ne znate šta su dugoročne posledice?
Nego - sad mi nije ništa, aj pa nema veze? Neće to mene da strefi, popio sam jednu čašu?

Ebote nisam mogo da verujem u prodavnici.
Kupujem jogurt, a na jednom ovolikim slovima BEZ LAKTOZE...
jer kao što znamo laktoza smeta nekima odmah

al nema ni jedan da piše BEZ AFLATOSKINA, to ne smeta domah...
E moj prostule do 2011-e godine ti nije smetao isti aflatoksin , ma nisi ni čuo za njega nisi ni znao da je bio 0,5 a jošp manje da je 2011 spušten na 0,05.
Ma ja se slažem ministra Kneževića nabiti na kolac zbog toga , ALI i sve one OSTALE koji su u lancu kontrole mleka i mlečnih proizvoda kao i stočne hrane i kukuruza - u prevodu Veterinarsku Inspekciju . Počev od načelnice Sanje Čelebićanin iz DS-a i Nenada Petrovića , takođe iz DS-a pa do Šibalić Slobodana -Takođe iz DS-a pa do svih 25 koordinatora RVI po okruzima koji su SVI listom iz DS-a jer bez njihovih potpisa se to isto usrano mleko ne bi ni moglo naći u prodavnicama po srbiji.
Pa ti sada vidi ko je STVARNO kriv za pojavu Aflatoksičnoga mleka.

S obzirom šta još sve ima u mleku i mlečnim proizvodima taj aflatoksin je dečija igra..

pa ono ko je teo povoljan aranžman taj nadrjao
al ovo je malo heavy - plaćaš da se truješ sebe i decu

U pravu si kad je princip u pitanju.

Međutim, to muljanje oko toga kolika je mera konzumiranja otrova bezbedna je neka relatvna stvar koju nije dokazao niko pa tako demokrate ameri, Rusi i zapravo najveći deo sveta misli da je to 0,5mg/l a EUropa 0,05. Ko je pametniji, ko je u pravu ? Stručnjaci govore samo o hipotetičkim eventualnim problemima i posledicam koje zavise i od mesečevih mena i menstruacje ženske populacije krava.

Matematički gledano razlika mišljenja je 10 puta različitija :lol: pa je Ješić drastično častio medije s 2, 3, 4 puta većim dozama AF-toksina, što je opet manje od nečijih drugi mera.

Упишете курс јоге ил’ неке медитације и сви проблеми нестану сами од себе.

Prija vam jabuka i Eva i grijeh
Al bore, bore vam prave suze i smijeh
Učite jogu, kamasutru, zen
Čuvajte nerve, kosu, zube, ten

Eo,eo, eo, eo,
al ja vam nisam baš za to
Ne, ne, ne, ne, ne, ne,

Pazite srce, pluća, holesterol
No sex, no drugs no rock and roll
Planine, mora, plaže, čisti zrak
Da ne bi lues, psorijaza, rak

Eo,eo, al ja vam nisam baš za to

Krmeljaj jutra na Kavkazu tamo
Budite vječno lijepi, freš
Moj kofer skidaj, idite samo
Proteza duši, make up na leš

Mora da je strašna gnjavaža u životu
Mora da je grozna gnjavaža u životu
Mora da je jeziva gnjavaža u životu
Doživjeti stotu, doživjeti stotu

:zurka:

Упишете курс јоге ил’ неке медитације и сви проблеми нестану сами од себе.

Мени је један доктор пореклом је каже из Републике Српске Крајине причао да је тиховање најјаче.

И ево тихујем већ шеста година само се преко интернета укућанима обраћам.

I dalje ne kupuje mleko i mlečne otrove. Da li su uopšte vratili nivo na 0,05 ili su samo pričali o tome na tv-u ?

Apsolutno NIŠTA ne verujem vlasti. Sve lažu, svi rade samo za svoj interes i ne pada mi na pamet da ikada više poverujem u reč jednu. NARAVNO da ovog smrada neće uhapsiti kao što neće uhapsiti ni bilo koga drugog. I ove farse sa Miškovićem su na kraju.. GADI MI SE kompletan šljam na vlasti.

I dalje ne kupuje mleko i mlečne otrove. Da li su uopšte vratili nivo na 0,05 ili su samo pričali o tome na tv-u ?

Apsolutno NIŠTA ne verujem vlasti. Sve lažu, svi rade samo za svoj interes i ne pada mi na pamet da ikada više poverujem u reč jednu. NARAVNO da ovog smrada neće uhapsiti kao što neće uhapsiti ni bilo koga drugog. I ove farse sa Miškovićem su na kraju.. GADI MI SE kompletan šljam na vlasti.

Po najezdi kloniranih nickova iz perioda 2003-2013 internet narod je jako srećan što ima ovakvu vlas'

nije važno šta pije i jede nego šta je ko rek'o... e to ubija ko ona promaja...

Back