Gde je nestao Jugoslav Petrusic?

Ne znam gde je,ali hvala na podsećanju.

Moram potražiti poslednje intervjue kod Teše.
Verovatno bih danas bolje razumeo

Kad si pomenuo Tešu, mali off topic, pre nešto kontam kakav je ludački kanal onaj Balkan Info. Znači dovode bukvalno doktora nauka, striptizetu, teoritičara zavere, vojnog analitičara, prostitutku, novinara, glumca, pevača... Znači kod njih može da gostuje neko od beskućnika do premijera i da sa njim naprave intervju od 3 sata.
A voditelje kao sa mušmule da su skidali. Teša, onaj naduvani jazavac sa bradicom i ovaj mali sad pajdoman pogubljeni za kog je i Teša Oliver Mlakar lično.

Kad si pomenuo Tešu, mali off topic, pre nešto kontam kakav je ludački kanal onaj Balkan Info. Znači dovode bukvalno doktora nauka, striptizetu, teoritičara zavere, vojnog analitičara, prostitutku, novinara, glumca, pevača... Znači kod njih može da gostuje neko od beskućnika do premijera i da sa njim naprave intervju od 3 sata.
A voditelje kao sa mušmule da su skidali. Teša, onaj naduvani jazavac sa bradicom i ovaj mali sad pajdoman pogubljeni za kog je i Teša Oliver Mlakar lično.
Sta fali gostovanjima različitih profila?
Bilo bi lepo da postavis svoju sliku, čisto da vidimo sa koje mušmule si dao ovaj komentar.

Uzgred, pročitaj komentare vezane za voditelja.

Sta fali gostovanjima različitih profila?
Bilo bi lepo da postavis svoju sliku, čisto da vidimo sa koje mušmule si dao ovaj komentar.

Uzgred, pročitaj komentare vezane za voditelja.

Šta se odmah svađaš, nisam ja rekao da išta fali nego sam samo konstatovao da je takav kanal.
A voditelji im jesu polupani totalno. Em su neprofesiomalni em polupismeni.
Mislim, izvini ako nešto to tebe vređa, nije mi bila namera.
Mojih slika imaš prilično po forumu ako ti nešto znači, nešto da praviš moj psiho profil i tako to.

Šta se odmah svađaš, nisam ja rekao da išta fali nego sam samo konstatovao da je takav kanal.
A voditelji im jesu polupani totalno. Em su neprofesiomalni em polupismeni.
Mislim, izvini ako nešto to tebe vređa, nije mi bila namera.
Mojih slika imaš prilično po forumu ako ti nešto znači, nešto da praviš moj psiho profil i tako to.
Ne svađam se uopšte.
Izvini ako je tako zvučalo
Samo mi je bljak taj argument kojim blaćenjem kanala, gostiju ili voditelja hoćeš da kažeš kako su i svi gosti s mušmule.
Nisam im ja drveni advokat, samo sam malo zgađen.

Kad nema ljudi.

Oni koji bi eventualno mogli nešto reći, ti uglavnom ne žele u javnost.

Vidim onaj američki, svjetskog kalibra, Lexa Friedmana, pa je imao nekoliko istinski važnih ljudi- Stephen Kotkin, Curmrun Vafa, Oliver Stone.... No većina je neki davež amo tamo bzvz.

Na BI sam vidio sam odsječke komedijanja Miroljuba buzdovana i Jovanke Jolić, a ostalo dosadno jedno te isto, te onaj jadnik s rrrrrrrr... evo ga:

Ajde ne spamujte mi temu ne radi se o Tesanovicu, ima tema za njega, lepo pitam gde se covek nalazi 3 godine ga nema u javnosti?!
Radi se o tom da je Balkan Info karikatura za razonodu u oko 1% sadržaja. Ostalo je idiotizam s 99% blesiranja i gostima, od prvog do predposljednjeg, koji su za ludnicu ili formalin.

Legija idiota i psihopata, doslovno svi, a dok iznimke čine prokazani inteligentni lašci kao Milo Lompar i par ostalih.

Back