jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.110
Tako je i ja sam se setio,ali nisam bio na krsti.Znaci Milo vedri i oblaci sve dotle dok Jakov ne preuzme funkciju.20. maj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je i ja sam se setio,ali nisam bio na krsti.Znaci Milo vedri i oblaci sve dotle dok Jakov ne preuzme funkciju.20. maj
Pa i ne vedri jer predsednička funkcija bez vlade je ništa a to je izgubio 2020.Tako je i ja sam se setio,ali nisam bio na krsti.Znaci Milo vedri i oblaci sve dotle dok Jakov ne preuzme funkciju.
Dovoljno je i to sto nema vlade,a on moze da radi sta hoce.Pa i ne vedri jer predsednička funkcija bez vlade je ništa a to je izgubio 2020.
Dejooooo Cirkus LucicA sta ste ocekivali od Jevrejina koga je finansirao, skolovao i na vlast doveo Soros?
Evo ko je Jakov Milatovic:
Reče bosanski musliman.Dejooooo Cirkus Lucic![]()
U redu. Onda postoji zakon jačega. Vi svejedno niste u tom razredu pa se nemaš razloga brinuti oko stvari na koje ne može utjecati.Međunarodno javno pravo i sud ne postoje...
U redu. Onda postoji zakon jačega. Vi niste u tom razredu.
Ma da je i po sustavu trla-brla, svejedno presuda stoji i ne možeš je promijeniti.To je bilo po sistemu Kadija te tuzi,kadija ti sudi.
Zavrni! Bocu!Види, њега па он је после 10 год. прешао прву лекцију Реал-Политике у Међународним односима...![]()
Netočno! A i lažeš! Taj isti UN jedonio Rezoluciju VS UN 1244 u kojoj stoji da će se raspraviti o budućem statusu Kosova.Такође, тај исти УН је донео резолуцију да је Косово Србија. А тебе то не занима. Молим те, не уплићи се у политичке теме које те се не тичу јер си Хрват и логично је да ће ти сваки аргумент бити само и искључиво против Срба![]()
Goli otok se toče samo onih kojima je tamo bilo pruženo "gostoprimstvo" na određeno vremensko razdoblje i nikog više.Svi pričaju o nekom istorijskom pomirenju.
......................................................................
Kada će bivše republike Jugoslavije otvoriti arhive o Golom Otoku.
Ko je koga prijavljivao.
Zar nije elementarno ljudsko pravo znati ko je kome smestio.
..........................................................................................................
Golootočani su davno trebali pisati medjunarodnom sudu da se moraju otvoriti arhive.
Prošlo je preko 50 godina zakonskog blokiranja, šta sad , opet ne smeju !
Kada se razreši ko je koga slao na Goli otok , onda ću verovati u načela pomirenja , dotle ne .Goli otok se toče samo onih kojima je tamo bilo pruženo "gostoprimstvo" na određeno vremensko razdoblje i nikog više.