borisbg
Ističe se
- Poruka
- 2.058
Jel zna neko sta se desilo sa onim kioskom u blizini Kalenic pijace, u kom su se prodavali odlicni hamburgeri. Pre par meseci su ga uklonili, pa ako neko zna novu lokaciju neka javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
buranija:Ko je Mara??? :?
?:he stvarno nema mare? ma manje od nekoliko meseci
ebiga ima u okrugu josh pet mara...
a po chemu je mara bolja od ostalih kioska. bila
mmmm,sa pavlakom ka;kavaljemmmmmmajcheki:?:he stvarno nema mare? ma manje od nekoliko meseci
Zbog ćumura i svežeg mesa. A i nisu štedeli, kad ti daju pljeku (a ja inače ne volim mleveno meso) to je onda da prste oližeš :wink:
E te pljeke nema ko nije mogao da ne voli![]()
Majcheki nemoj da dezinformiseš.majcheki:?:he stvarno nema mare? ma manje od nekoliko meseci
Zbog ćumura i svežeg mesa. A i nisu štedeli, kad ti daju pljeku (a ja inače ne volim mleveno meso) to je onda da prste oližeš :wink:
E te pljeke nema ko nije mogao da ne voli![]()
Tommy_V:Mara je bila u mojoj ulici i stoga sam najmerodavniji da pricam o njoj.
1. mara nije pekla na cumur vec na plotni je bilo i to je ustvari bilo najvece cudo - kako tako ukusne pljeskaje sa plotne?!
2. ono po cemu je STVARNO bila poznata je po prilozima na kojima se stvarno nije stedelo. mislim, onaj kackavalj... to je bruka koliko se sipa...
majcheki:Tommy_V:Mara je bila u mojoj ulici i stoga sam najmerodavniji da pricam o njoj.
1. mara nije pekla na cumur vec na plotni je bilo i to je ustvari bilo najvece cudo - kako tako ukusne pljeskaje sa plotne?!
2. ono po cemu je STVARNO bila poznata je po prilozima na kojima se stvarno nije stedelo. mislim, onaj kackavalj... to je bruka koliko se sipa...
Tommy - ja obe ruke stavljam na tu plotnu onda![]()
Od čega su bili tragovi na pljekama onda k?