Gde je granica sadasnjeg srpskog samounistenja.

lacabec

Domaćin
Banovan
Poruka
3.683
Jedna stvar koja me zapanjuje u vezi takozvanih srpskih “Evropejaca” jeste nivo mazohizma koji zahtevaju od srpskog naroda.
Amerika i njihove zapadne gazede su ih ili hipnotisali ili im placaju da ubede srpski narod da je jedini nacin opstanka u bezgranicnom samoponizavanju sebe.
Pitam se da li je moguce da normalan covek mrzi sebe, svoj narod i svaki vid patriotizma do tako samoubilackog nivoa, pa cak iako je od nekoga debelo placen da to radi?
Svi ti “pro zapadni” “pro europski” aktivisti traze od nas da pljujemo na nasu proslost, pretke, na nase heroje, kulturu, da non-stop pricamo kako smo bili losi, kako smo sada jos gori, i kao takve nule treba da dopustimo cak i osvedocenim neprijateljima da nas spasavaju od nas samih.
Pitam se odakle to perverzno mazohisticko ponazsanje jednog naroda dolazi, je li to iz bolesnih ljudskih glava ili sopstvene nemoci?
Najveci problem demokratije ili diktatuture vecine, jeste kada ta vecina postane glupa i slaba birajuci za svoje vodje iste takve kakvi su oni sami.
Da li je moguce da su svi hrabri u srbiji ubijeni a pametni napustili zemlju i u njoj ostali samo oni koji zasluzuju da nestanu?

::confused::(:dash:

Granica je Djilas premijer, Ceda sef diplomatije, Miki Rakic ministar policije, Homen ministar pravde, Djelic ministar privrede.
Dereta ministar kulture. To bi bio kraj.

Voleo bih da si u pravu macak i da je sve tako jednostavno?
U svakom slucaju se slazem da treba poceti ciscenje od takvih kao sto su oni.
Prvo treba videti zasto se tako ponasaju. Ako je zbog sopstvenog ludila onda ih treba staviti u mentalnu instituciju
a ako to rade posto su placeni onda ih treba osuditi za veleizdaju.

Voleo bih da si u pravu macak i da je sve tako jednostavno?
U svakom slucaju se slazem da treba poceti ciscenje od takvih kao sto su oni.
Prvo treba videti zasto se tako ponasaju. Ako je zbog sopstvenog ludila onda ih treba staviti u mentalnu instituciju
a ako to rade posto su placeni onda ih treba osuditi za veleizdaju.

Pa sve one koji su rusili srpski parlament treba osuditi. A posto to nema ko da uradi sada, onda se postarati da vise ne budu nikad na vlasti barem.

Jedna stvar koja me zapanjuje u vezi takozvanih srpskih “Evropejaca” jeste nivo mazohizma koji zahtevaju od srpskog naroda.
Amerika i njihove zapadne gazede su ih ili hipnotisali ili im placaju da ubede srpski narod da je jedini nacin opstanka u bezgranicnom samoponizavanju sebe.
Pitam se da li je moguce da normalan covek mrzi sebe, svoj narod i svaki vid patriotizma do tako samoubilackog nivoa, pa cak iako je od nekoga debelo placen da to radi?
Svi ti “pro zapadni” “pro europski” aktivisti traze od nas da pljujemo na nasu proslost, pretke, na nase heroje, kulturu, da non-stop pricamo kako smo bili losi, kako smo sada jos gori, i kao takve nule treba da dopustimo cak i osvedocenim neprijateljima da nas spasavaju od nas samih.
Pitam se odakle to perverzno mazohisticko ponazsanje jednog naroda dolazi, je li to iz bolesnih ljudskih glava ili sopstvene nemoci?
Najveci problem demokratije ili diktatuture vecine, jeste kada ta vecina postane glupa i slaba birajuci za svoje vodje iste takve kakvi su oni sami.
Da li je moguce da su svi hrabri u srbiji ubijeni a pametni napustili zemlju i u njoj ostali samo oni koji zasluzuju da nestanu?

Ma veci mazohisti i nesposobnjakovici su oni koji traze jakog vodju, koji ce da im pritegne uzda svima i da im zavede
red.
Pre svega ocekuju da ih spasi i izvuce iz gofana u koja su zaglibljeni godinama, dakle stalno ocekujemo od drugoga, od nekoga ko ce doci i spasti nas od belosvetskih zala, od EU, ma od svega od cega se bojimo.
Dakle...?.
Nije ni utome resenje.
I posle Tita, Tito.
I posle Putina , Putin.
Nit je posle Tita dosao Tito, nit ce posle Putina doci Putin.
Tacnije, Putin ce MORATI da napravi sistem koji ce da vlada drzavom ako misli da ona dugo bude stabilna i prosperitetna.
ILI, da vec sada, ODMAH, sprema sebi adekvatnog naslednika, kao sto je bilo u Vizantiji.
Po meni, STABILAN i RACIONALAN SISTEM je mnogo: dugotrajniji, pouzdaniji i efikasniji put od resenja ala PUTin.
:rtfm:

Ne znam.Ja se ozbiljno bojim za Srpski narod u Srbiji.Vi ste bukvalno sami sebe unistili a po zakonu prirode onaj koji sam sebe unistava prestaje da postoji.
naopaki se potpuno.Skloni podelama zavisti otudjeni od svojih najblizih otrovani ludilom sa zapada.Kao da se drogirate.Tako izgledate sa strane.
Srbi u Srbiji ce nestati ako ovako nastavite.Politika jednog ili nijednog deteta,jos gore,neosnivanje porodice,pa onda raspad porodice kao osnovne celije drustva,babe i dede koje umesto unucadi setaju kerove,begstvo iz sela u grad pa iz grada u Beograd alkoholizam,cuj pivo je hrana,katastrofa,droga,ma da ne pisem dalje.Ludi ste,sta je vama?Pa dusmani vam dahcu za vrat!Pa da nisu tako jadni i da se neboje slavnih vam predaka,da nema medjunarodne zajednice koja to nebi dozvolila da se to tako otvoreno radi danas bi vas klali ko pilice i vas i to pola deteta sto imate.Sta je s vama?
Svaka budaletina je videla da je Tadic unistitelj Srbije i slepac je mogao da vidi da ce grobar kad dodje na vlast da nastavi Tadicevim putem.Za koga glasate,za bolje sutra,veci standard kola na kredit nove patike hocete u evropu,hocete meso i voce svaki dan nove stvari a decu roditelje bracu sestre drzavu narod ko j.e.b.e.
E moja braco,jadna vam majka.
Oprostite na iskrenosti.

Ne znam.Zalosno mi je sve ovo.Dajete gotovinu za veresiju.
Cutite,gamad koju ste stavili da vas vodi u tu Evropu vas dere vise i ne skida kozu sad odvaja meso.Nema dana da nesto ne poskupi,i,sta se desava,nista,muk,tisina,o KiM necu ni da pricam ono je prodato i dignute ruke davno,Srbi u CG nista od toga,Republika Srpska,pa nesmete ni da pisnete nesto da bi se zauzeli za nas.Kako vas nije sramota od sebe samih kad vas nije sramota od nas koji smo van matice.
Ja sam uglavnom kuci u Srbiju dodjem cesto fakticki zivim na putu izmedju Srbije i Srpske i sve znam i sve vidim.Ne znam.Sram vas bilo,gledajte sad pa na sledecim izborima glasajte opet za demokrate ili sns ili ldp ma najbolje za zukorlica.
Ne znam.Tuga Bozija.

Да би сазнали где је граница треба прочитати све што вам дође под руку о НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ. Ту ћете видети и како се то ради, и ко то ради, и како се владајуће гарнитуре доводе у ту ситуацију и много тога што се сада догађа. Видећете како се позивају на међународну заједницу која као неко тело или орган НЕ ПОСТОЈИ. У таквим штивима наћи ћете и зашто и како се право и правда потпуно занемарују, како настају судови и трибунали без упоришта у праву и како се ко год смета доводи и суди на тим судовима, видећете како настају банана државице које немају никакву самосталност нити одлучују о било чему, видећете улогу медија у испирању мозгова, видећете како се разарају породице, како се деца осамостаљују и удаљавају од родитеља, видећете како и зашто улази ГМО, откуд разне настране параде и зашто, зашто се укида војска, како се дозвољава да се туђе војске крећу куда хоће без икакве контроле и без могућности да одговарају локалним судовима за било шта учине на територији тих банана држава, ... Укратко, у тим чланцима се долази до одговора о самоуништењу о коме говориш.

Cutite,gamad koju ste stavili da vas vodi u tu Evropu vas dere vise i ne skida kozu sad odvaja meso.Nema dana da nesto ne poskupi,i,sta se desava,nista,muk,tisina,o KiM necu ni da pricam ono je prodato i dignute ruke davno,Srbi u CG nista od toga,Republika Srpska,pa nesmete ni da pisnete nesto da bi se zauzeli za nas.Kako vas nije sramota od sebe samih kad vas nije sramota od nas koji smo van matice.
Ja sam uglavnom kuci u Srbiju dodjem cesto fakticki zivim na putu izmedju Srbije i Srpske i sve znam i sve vidim.Ne znam.Sram vas bilo,gledajte sad pa na sledecim izborima glasajte opet za demokrate ili sns ili ldp ma najbolje za zukorlica.
Ne znam.Tuga Bozija.

Zemljak,mislim da ni u Republici Srpskoj nista bolje nije i to je ogledalo Srbije upravo zato sto smo jadan narod,narod koji je dozvolio izdajnicima i raznim mesetarima da nas srozaju ispod nule,glava nam nabijena u zemlju samo klimataju na sve sto se desava ono"sta da radim"takav je zivot.Ovde mozemo da napisemo sta god hocemo niko nista da cuje,ovi podanici zuti brisu sve sto ne odgovara za citanje,uostalom ovde mozemo samo pojedinacno iznositi svoja razmisljanja i tu je kraj,ako neko i cita samo se smeje,vrse teror u svim sferama drustva,sistem je propao u kompletu i daj boze da ga vise iko moze zakrpiti,jer nije sljam samo na vlasti vec se razmnozio svuda po zemlji u svakom seocetu Srpskom,zamajac je veliki i tesko se zaustavlja izuzev da narod sam krene u sprecavanje totalnog propadanja ali kako izgleda nema ko da organizuje ovaj ucmali i uspavani narod koji ceka da tamo neki Bog posalje pomoc i spase nas jada i bede.

Nisam primjetio "perverzno-mazohističko ponašanje" i "bolesne glave" u Srbiji, ali čini mi se da jesam u tvom tekstu. ;)

Ne znam.Tuga Bozija.

Strasno, tuga do neba.

Нама мора бити јасно да границе, нажалост, нема.
Нико не може да нас сје.бе као ми себе.
Многи други су убијани, тјерани, расељавани и шта све не.
Зашто су Јермени, Копти, Јевреји, Курди и слични народи јачи од нас?
Не знам и не занима ме - али ми морамо схватити да се душмани неће зауставити.
Ако им дозволимо, успјеће без метка оно што никакв сила ни царевина никад није.
Молим се Богу да тако не буде - али нешто се мора и урадити, џаба само молитве.

Dobro.Ja eto imam jedan mali predlog.
Vrlo slican sam dao i u mojoj Republici Srpskoj povodom tkz.Inicijative 1.Mart.

Hajde da svako od vas u stvarnom zivotu ucini nesto konkretno u okviru svojih mogucnosti i afiniteta kako bi se stanje u Srbiji promenilo na bolje.
Jel moze tako?
Jel to tesko?
Hajde pokrenite se.
Ne da tebi bude bolje.
Da svima bude bolje.
Koliko mozete.
Sami ili sa svojim drustvom.
Nesto sto mozete.
Samo tako,stvari ce se pokrenuti.

Ми смо ОКУПИРАНА земља - у свим институцијама ПОСТОЈЕ СТРАНЦИ КОЈИ РУКОВОДЕ ОДАБРАНИМ КРЕТЕНИМА... зато нам тако и иде...
Ако би надлежни смогли снаге ДА СТРИКТНО СПРОВОДЕ ЗАКОНЕ и АКО БИ ДОНЕЛИ ЗАКОН О ЛУСТРАЦИЈИ и најурили све комуњарске идиЈоте са власти и забранили им да се баве било којим јавним послом - то би били услови да се крене напред...

Back