Gde ja stadoh...

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izmenjavsi jedan od bezbroj poslova tj.firmi do sad danas se susretoh s kolegom kome sam predao kljuceve da nastavi tamo gde sam stao.
kaze pre ovog radio isto ceo dan za 40 hiljada i jos fizikalisao. ne znam sta bi ti rekao kazem mu neces imati vremena da pisas a kamoli da jedes u toku smene.
kaze on pretpostavio sam al sta cu moram eno imam dvoje kuci koje moram da prehranim. pored njega videh jos jednog novog a kad sam ja dolazio bilo nas je trojica novih.
koliko ih god ode doci ce novi nevoljnici koji moraju. armija nas nevoljnika se tetura i smenjujemo jedni druge u spadanju s nogu jer ne vidimo drugu opciju.
glad ce te kad tad naterati da zakucas na vrata gazdi ili dugovi od neplacenih racuna. neizvesnost zivota je evidentna a izvesnost utapanja celokupnog svog vremena u zamenu za puko prezivljavanje je stvarnost.
stvarnost vecine koja opet svesno pravi takve izbore.

Ima nas 100-tinjak u firmi i ne znam ni jednog da se ubija od posla.Licno sam 7h na internetu ili gledam tv od radnih 8h.
Postoje ljudi koji rade poput @prsho -ovog kolege, i ima ih mnogo.
Ocigledno si na drzavnim jaslima.
Ispravi ako gresim.
Neki se ljudi muce da bukvalno nemaju kada da jedu i odu do toaleta.
Mene bi bilo sram da se hvalim cime se ti hvalis nakon teksta ispod kog pises.

Ispravi ako gresim.
Ovo Sam pisao 2020 pred koronu sve je u sustini isto doduse ja Sam sad na gastarbajt Ali ljudi sto se cujem s njima I vidim kad dodjem sve isto dva posla spadanje s nogu

Ispravi ako gresim.
Verovatno da jeste cim mi je na ignore nisam video njegov post....cak I u familiji sam prekinuo sa podrzavaocima nepomenika

Back