Gde izaci sa 14 godina?

Sara334

Početnik
Poruka
1
Imam 14 godina (sa cu 15) i skoro cela moja skola iza samo u Trezor,a ja kad sam sa drugom tamo otisla ostala sam bez reci! Ziva katastrofa! Sve su polugole i igraju po kavezima,a oni koji ne igraju po kavezima se drogiraju. Ja bi nesto za nijansu normalnije i ako bas ne mora da bude Seka & co. Gde moze po Beodragu da izadje normalna osoba od 14(15) godina?

Imam 14 godina (sa cu 15) i skoro cela moja skola iza samo u Trezor,a ja kad sam sa drugom tamo otisla ostala sam bez reci! Ziva katastrofa! Sve su polugole i igraju po kavezima,a oni koji ne igraju po kavezima se drogiraju. Ja bi nesto za nijansu normalnije i ako bas ne mora da bude Seka & co. Gde moze po Beodragu da izadje normalna osoba od 14(15) godina?

Ja sam normalan, ali sam 25 km od Beogradaz:(

Probaj u S&M(Sado-Mazo), možda se snađeš tamo :evil:

u pozorište, na operu, promociju neke knjige,... i tako! Još si ti mlada za "splavove", "trezore" i slična mesta bludničenja i "masovnih orguljanja"! Najbolje je da nađeš neki pristojan kafić u koji ćeš moći da svraćaš sa prijateljima... A ja iskreno -u tvojim godinama nisam ni izlazio, jer isto tako u Šapcu nije bilo normalnog mesta da se izađe, pa sam uglavnom vreme provodio sa društvom u prirodi, u pozorištu, bioskopu, išli smo na izložbe, koncerte, promocije knjiga i sl. Ne znam kako- ali nisu me privlačile te "noćne" varijante provoda... Nekako sam bio suviše mlad za tako nešto... Zaista, ne znam šta drugo da ti kažem: 'ebene su te godine!

Sa 13, 14 godina sam najcesce setala sa drugaricama, odemo u bioskop, na toplu cokoladu i tako to. Alkohol se ponekad, najcesce nikada nije konzumirao, sem na nekom rodju. E da, tada sam pocela da idem na rodjendane kod ovih koji su slavili punoletstvo..
Vec sa 15 je pocelo konzumiranje alkohola, izlasci u pabove, kafice i to pa onda pusenje pa neki dzox pa sve tako...Ju!!!! Stidim se....
Nisam nikakav primer omladinkama. :)

Back