Gde igrate tenis?

Trazim druga (ili drugaricu) za rekreativno igranje tenisa.Niko od mojih drugova nece, pa moram ovako da trazim.Ja imam preko 30 god ali to nema veze.Imam rekete (spanovane) i loptice, tako da ni to netreba.Iznajmicemo neki jeftiniji teren,podela troskova.
Isao sam mesec dana u skolu tenisa, ranije, ali malo sam se zapustio, pa bi da se vratim u formu.Javite se.

Ima li neka devojka koja igra tenis rekreativno i treba joj partner?Ja imam 30 godina, zivim na Banovom Brdu i treba mi partnerka za rekreativni tenis.Pocetnik sam.

Javi se na: monacondo@yahoo.com
a tebi bas mora partnerka? ne svidja ti se:
Trazim druga (ili drugaricu) za rekreativno igranje tenisa.Niko od mojih drugova nece, pa moram ovako da trazim.Ja imam preko 30 god ali to nema veze.Imam rekete (spanovane) i loptice, tako da ni to netreba.Iznajmicemo neki jeftiniji teren,podela troskova.
Isao sam mesec dana u skolu tenisa, ranije, ali malo sam se zapustio, pa bi da se vratim u formu.Javite se.
:whistling:

E ljudi SRC Olimp smanjio cene u odnosu na proslu godinu...

Sada je cena termina radnim danima od 8 do 16h 600 dinara a od 16 do 24h 800 (prosle godine 800, odnosno 1200)...
Vikendom je termin 800 nevezano za doba dana...

Back