Dobar dan, sumnjam da sam hakovan a verovali ili ne hakovanje je ponekad toliko opasno da samo treba jedan klik na link i usao ti je haker u telefon BEZ ZNANJA! Jel postoji bilo gde neko u Srbiji ko javno proverava i zna dal je neko hakovan ili ne pa cak iako je malware ili ostali hak napadi enkriptovani (znaci da ni kroz virus skener ne moze da se vidi) hvala vam.
Imam microsoft authenticator i email koji koristim deceniju i po.
Ostavljao sam je za razne regularne registracije ali budjavi Zapad je počeo da koristi fore u Terms of Service "da nisu odgovorni ako neko preuzme bazu" onda je bilo i dosta virusa što kod mene što kod prijatelja tako da su i oni pokupili aktivne mail adrese.
Antivirus Avira (nekada omiljen) me je alarmirao da mi je email adresa na dark web-u a ja ni šta je TOR nisam znao šta je (glupost živa)
Ne budem lenj maknem Aviru stavim Kaspersky kad i on javlja da mi email na dark web-u i da moram da preduzmem dodatne mere.
Pošto je hotmail u pitanju stavim Microsoft Authenticator
Maknem lozinku i stavim pin uz obavezu potvrde
Bilo tri alarma pa pošto i hakeri vide istu poruku "unesi pin" znaju da je od tog momenta email pod kontrolom tj geografskim praćenjem.
To je direktan upad kada potrefe pin ali ja odobravam ili ne odobravam.
Inače dnevno imam 18 do 23 njuškanja naloga.
Treba im samo jedno - broj VISA/Mastercard kartice
Ostalo ih zabole
Dakle uz email servis koristiti authenticator, pored Microsofta i Google ima svoj za gmail, valjda i ostali imaju za svoje servise.
Nemam više vremena da se mlatim sa demokratskim gotovanima koji bi pare bez motike.