- Poruka
- 50.939
Имате ли место за кључеве од стана, аутомобила типа чивилук, нека чинија корпа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Džep.Имате ли место за кључеве од стана, аутомобила типа чивилук, нека чинија корпа
Мислила сам у стану, кући.Da. Džep.
u džepuМислила сам у стану, кући.
Од панталонаu džepu
daОд панталона
Де мало појасни. Пресвлачуш се ваљда у току дана. Пребацујеш из тренерке у бермуде,из шортса у пиџаму. .или остану у неком џепу па их тражиш кад ти поново затребају.da
pantalona, bermuda, šorca
stoje stalno u džepu. Prebacujem iz džepa u džep kad se presvlačim a kad idem da spavam ostanu u džepu gde su bili pre toga.Де мало појасни. Пресвлачуш се ваљда у току дана. Пребацујеш из тренерке у бермуде,из шортса у пиџаму. .или остану у неком џепу па их тражиш кад ти поново затребају.
Сад сам радознала
Сигуран си да си девица,сумњив си ми.stoje stalno u džepu. Prebacujem iz džepa u džep kad se presvlačim a kad idem da spavam ostanu u džepu gde su bili pre toga.
Јер никад се не зна када ћеш морати да ускочиш у кола и одјуриш по нову денталну четкицу рецимо.znači, uvek su samnom, kao i telefon
Метална кутија Г-схоцк сатаИмате ли место за кључеве од стана, аутомобила типа чивилук, нека чинија корпа
То само ако имаш 2 пара панталона. Сенсеи запањена сам!tako uvek znam gde su
imam praktičan razlog za to, ali neću da eleboriram javnoЈер никад се не зна када ћеш морати да ускочиш у кола и одјуриш по нову денталну четкицу рецимо.![]()
Ето! А ниси девица!Метална кутија Г-схоцк сата
Ја не могу ништа да држим у џепу.stoje stalno u džepu. Prebacujem iz džepa u džep kad se presvlačim a kad idem da spavam ostanu u džepu gde su bili pre toga.
Већ охохо година госпођо.Ето! А ниси девица!
Јамачно охохохохохохоВећ охохо година госпођо.
Шалим се, капирам да си успоставио системimam praktičan razlog za to, ali neću da eleboriram javno