Gde da sakrijem novac?

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Ljudi imam jako bezobraznog brata xD :evil: Gde god da sakrijem novac on ce pronaci !!!
Jednom sam sakrio 100eura u gornjem delu roletne i cak sam ih uvio u neki omot od CD-a i on ih i tu nasao -.- talentovan decko nema sta! A ne drzi mi se novac kod sebe jer kad sam kuci non-stop sam u pidzami ... Ako neko zna neku dobru ideju neka kaze :worth::worth::worth:

Ljudi imam jako bezobraznog brata xD :evil: Gde god da sakrijem novac on ce pronaci !!!
Jednom sam sakrio 100eura u gornjem delu roletne i cak sam ih uvio u neki omot od CD-a i on ih i tu nasao -.- talentovan decko nema sta! A ne drzi mi se novac kod sebe jer kad sam kuci non-stop sam u pidzami ... Ako neko zna neku dobru ideju neka kaze :worth::worth::worth:

Da li si cuo za onaj novi izum? Mislim da se zove banka ili tako nesto. Kazu ljudi da nije lose.

Odmakni kauč/krevet, napravi rupu u podu i u nju stavi pare uvijene u neki najlon, prekrij rupu da se ne vidi i vrati kauč/krevet na mesto. Obrati pažnju da pomeranjem kauča/kreveta ne ostaviš tragove na podu jer tako može da te provali. :kafa:

brate tako smo se mi igrali ko klinci skrivanja predmeta i aj sto sam inteligentan nego sto sam znao kako razmisljaju i uvek nalazio..treba razmisljati ko on i negde turiti gde nikad ne bi pomislio..na pr sad ako ponovo stavis na neko mesto gde je vec nasao nece tamo ni gledati

Back