Filinho, nemoj da se primash, vidish da te provociraju, a ti se ko mlad majmun nalozis za svaku glupost. Boli te dupe sto ti je tata kupio auto i neka je , svako od njih tj. nas bi voleo da mu tatica kupi neku zverku( moze cak i taj lavic). Ako imash kesha, vozi se taksijem kao shto je neko rekao, a ako zelish da rizikujesh...sam odlucujes o svojoj sudbini. Shto se tice vozackog staza, ima ljudi koji imaju dozvolu po 20 godina pa ne znaju da voze,jednostavno im ne lezi. Nedavno sam i ja bio na istoj muci kao i ti, hteo sam da kupim skuter jer mi je policija oduzela auto i nisam imao kesha za neki solidniji polovnjak. Dosta mojih ortaka zuji na skuterima i drzi ih ispred zgrade,do sada nije bilo nikakvih problema. Mada po mom misljenju najbolje je da imash drvorishte za to, bar ces mirnije da spavash. A shto se ne bi strpeo godinu dana, i ja sam se vozio autobusom 2 godine,dok mi nisu vratili auto iz murije,tesko mi je bilo u pocetku,kao da su mi noge odsekli, ali covek se navikne na sve. Pozdrav