Gde cuvate skutere???

Ta traka je ustvari sastavljena od 4 trake. Ni u jednoj od te 4 nigde nikog na vidiku. Pored zadnje leve trake se nalazi parking, koji je od mesta na kom sam se je nalazio odaljen svega 10-ak metara. E sad posto sam bio bas u zurbi, da nebih vozio 300m u pravoj traci, pa onda jos toliko do tog parkinga, lepo sam video da na putu nema nikog i krenuo sam da se parkiram...
...ali...
...panduri se isparkiravaju...

E sad odgovor za "plavusu" :p...
Sto se tice rent-a-car, ja imam dovoljno vozackog iskustva da iznajmim kola, jer je potrebno posedovati vozacku dozvolu najmanje godinu dana, ali nisam dovoljno star, jer treba imati 21 godinu, sto se ne odnosi na vozacku sposobnost, vec na finansijsku.
I ulaz ima valjda 7,8 stepenika, nemam pojma, al mislim da ne moze skuter da se izgura uz njih, a da se ne ogrebe...

Filinho, nemoj da se primash, vidish da te provociraju, a ti se ko mlad majmun nalozis za svaku glupost. Boli te dupe sto ti je tata kupio auto i neka je , svako od njih tj. nas bi voleo da mu tatica kupi neku zverku( moze cak i taj lavic). Ako imash kesha, vozi se taksijem kao shto je neko rekao, a ako zelish da rizikujesh...sam odlucujes o svojoj sudbini. Shto se tice vozackog staza, ima ljudi koji imaju dozvolu po 20 godina pa ne znaju da voze,jednostavno im ne lezi. Nedavno sam i ja bio na istoj muci kao i ti, hteo sam da kupim skuter jer mi je policija oduzela auto i nisam imao kesha za neki solidniji polovnjak. Dosta mojih ortaka zuji na skuterima i drzi ih ispred zgrade,do sada nije bilo nikakvih problema. Mada po mom misljenju najbolje je da imash drvorishte za to, bar ces mirnije da spavash. A shto se ne bi strpeo godinu dana, i ja sam se vozio autobusom 2 godine,dok mi nisu vratili auto iz murije,tesko mi je bilo u pocetku,kao da su mi noge odsekli, ali covek se navikne na sve. Pozdrav

Back