Gde čuvate novac?

Ona baka je car.
Znam samo da su u ratu svi tripovali da će da nađu neke silne štekove, pa su zuavlačili ruke u dimnjake, kuckali po zidovima, ma piš. Kolega iz kancelarije kupio polovan stan i kad je mjenjao prozor našo 2000DM ispod, taman da plati majstora i prozor i da ostane. Majstoru je objasnio da je njegov i stan i sve u njemu, sreća da je bio prisutan :lol:
Brat jednom otišao na poslovni ručak, a gosti se zaigrali sa viskijem i konjacima, kaže već gledam šta da radim i mahinalno gurnem ruku u džep kad ono par stoja, onda se sjetio da je to odijelo zadnji put nosio na neku svadbu, pa ostalo.

To sa džepovima je najslađe. A vala i sa decom. Prošle Nove godine, svu kintu koju su dobili, nešto razneženi, dali meni da im sklonim, ja im napravila šareni koverat, tu smo stavili sv eparice koje su dobili za novu i za Božić... i koverat stavili između nekakvih uštirkanih stolnjaka. I za rođendan mlađeg deteta, ajde da napravimo svečanu atmosferu i da uzmemo stolnjak... koverat... eeeeeeeeeeee, radosti njihove! A vala i moje. Pozajmili mi za feštu za koliko sam bila "kratka" a posle kad sam im varaćala nisu tražili kamatu. Zlatna deca.

Back