Gdje ćete za NOVU GODINU ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto tebrice? Srećan ti rodjendanniđe,ja sam čak i svoj rođendan prestao da slavim kakva bre nova godina zabole me za to
Gdje ćete za NOVU GODINU ?
rođendani su za dečicu odrasli ljudi koji slave rođendane su uglavnom ćaknutizašto tebrice? Srećan ti rodjendan
Podrška.Na proteste!
ZaštoooU ludnicu.
A za SRPSKUNa kraj sveta... jel ta zajednička kalendarska godina toliko važna?
Da se najedeš i napiješ? Gušt godine?
Hm.... nikad to nisam radio. A uglavnom sam radio za 1.1 ili spavaorepriza je bolja....
Valjda zato što sam lud.Zaštooo
Na srpski kraj sveta....A za SRPSKU
Ma piju i jedu.... slave?Ja sam 2017.batalio pljuge posle 20+ godina trovanja rano sam počeo još u osnovnoj školi jbiga i do 2018 sam se zamajavao sa el.cigaretama kao alternativi i od tad sam i to batalio i sad mi smeta kad uđem u neki zatvoreni prostor i osetim miris duvana zapravo taj miks dundže i raznih parfema i čega sve ne dođe mi da povraćam ne mogu više da udišem ta sranja zato u ovim zimskim danima gledam da boravim negde gde nema gužve i dima to je samo jedan od razloga zašto ne želim da se utopim u gomiletinu koja nešto tu slavi a ima ih naravno još ali zasad od mene toliko neću da kvarim idilu i da smaram,pozzzz
Pa koji je tvoj vid zabave na te divne dane starog i novog kalendara zimske noći radosti i veselja?kakvi ste vi hejteri ***** ti
Ja sam planirao do Beograda pa me interesuje gdje su najbolje javne kuce, ***** i to?Treba da otvore javne kuće pa da imamo gde da izađemo ko ljudi.
Nema u Bg.Ja sam planirao do Beograda pa me interesuje gdje su najbolje javne kuce, ***** i to?
Pa koji je tvoj vid zabave na te divne dane starog i novog kalendara zimske noći radosti i veselja?
Pfff... nek prođe.... mada nisam nezadovoljan 2021. Godinom....
Dogovorite se ti i luffy....Ja sam planirao do Beograda pa me interesuje gdje su najbolje javne kuce, ***** i to?
preporuci nesto u BG...Dogovorite se ti i luffy....
Otrest ćete bedu sa vrata bar na NG.... hah
Koji si ošišani ili podšišani?
Ovako nesto.