Gde ćete za Novu godinu?

Gde ćete za Novu godinu?

• idem van zemlje

• neka turistička destinacija u srbiji

• neki ugostiteljski objekat koji organizuje

• trg

• privatna proslava sa društvom

• u krugu porodice

• otićiću do vikendice ili tako negde ali sam

• uobičajeno, biću za kompom, neću menjati svoj ritam življenja

• imam neko društvo na netu pa ću sa njima

• nisam još odlučio

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svake godine za novogodisnje praznike odlazim na skijanje pa je tako bilo i ove godine.Devojka sa kojom sam u nekoj neformalnoj semi je saznala za moj tradicionalni novogodisnji ski aranzman pa se ponadala da cu i nju voditi.Naravno mislila je da cu ja to da joj platim posto je tada i njen rodjendan pa mi je stalno nabacivala da joj je to najbolji poklon.Pustio sam je da se nada i da fantazira sve dok se termin odlaska nije priblizio a onda sam je oladio na keca i otisao sam.z:mrgreen:

Nisam je poveo na kratak odmor ispalio sam je jer se nadala sve do poslednjeg trenutka da ce ici .Posle je digla noisinger do neba satro se naljutila slala mi neke gnevne poruke.Iscolirao sam je za sve ,nisam hteo ni da se javim ni da joj odgovorim ni na jednu jedinu poruku i cim sam se vratio otisao sam sa drustvom u kafanu pa sam se pijan vratio do stana gde me je ona sacekala pa je palo i torbanje.z:mrgreen:
Naguzio sam je i sve je opet ok ljubav cveta, eto kako treba sa zenama dakle ne dati im nista ponizavati ih i nipodostavati gledati samo sebe i one ce da vas jure i spopadaju .Boze kako volim sto sam muskarac.:deda:

Back