Gde bi na izlet?

Bliznakinja:
infidel:
Shinoda:
Кулиража:
pitam se samo kako smrdi u wc-u, tu nikad nisam smeo da udjem)
Na nekom od Bg-vozova sam na vretima od wc-a procitao onu dobro znanu frazu "ovde su se i najhrabriji usrali!!!" i nazalost sam se u to i uverio!!! :x :P
ma nije to nista da vidite u jednoj igraonici u Kraljevu, jaoj majko moja kad se setim
to recim ne moze da se opise
Па кад се само дечаци скупљају по играоницама :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мала шала
Gresis, ovaj silno gresis sine

Keeper:
Alexandra9:
Vrlo je moguce da ns i bg postanu jednaki po velicini, tj. povrsini. (:
Cula sam neke price (glasine, znam... ali ok) da se diskutuje o mogucnosti da se mesta oko ns-a privedu kao teritorija Novog Sada... Znaci Futog, Veternik... i tako u krug...
Ako se to desi... imacemo jedan veeeeliiikiii grad... :p
futog i veternik kao NS? a Kisach? Stepanovicevo? mozda Vrbas? :lol: daj bre ..... dosta sto su Adice u NS-u nemoj jos i Futog :D chak je i Grbavica NS :P
Nemoj Futog... :p Sta bi ja koza radila bez kupusa? (((:
I nemoj mi Grbavicu i Limane dirati... :pPp
Keeper:
Alexandra9:
Oduvek sam volela da uporedjujem Beograd i Novi Sad. (: Tako ja objasnjavam Beogradajanima... Petrovaradin je nama kao vama Zemun... Novo Naselje i Detelinara kao vama Novi Bg (iako geografski nisu(: )... centar k'o centar... Grbavica i Limani kao Dorcol... i tako...
uuuu... kako brbljam... :shame:
i ja volim da uporedjujem NS i BG ..... NS je jedna velika palanka, znaci ona najveca ..... kao sto su u USA skoro svi gradovi osim NY, Wasingtona, LA i Sijetla ... nista drugo do MEGA-palanke. A BG jeste velegrad i selo u isto vreme ..... slika Beograda za mene jeste ona slika kad se vozom ide preko mosta ... u prvom planu romsko kartonsko naselje, odmah iza njega Hajat, Interkontinental, Sava centar ....... kao u onoj od EKV-a .... 'velika cista poslovna zgrada - novac u rukama. prljavo djubre na ulazu grada - novac u rukama' :)
uzgred, ne ide ti petrovadin kao zemun ..... u stvari, pet. tvrdjava kao kalemegdan, a sam petrovaradin kao zemun, moze :) (jesam li vam pricao kako sam hteo da sidjem iz busa u zemunu 'pa da skratim put do kalemegdana? :))..... a detelinara nije bre kao novi beograd. novo naselje jeste. s tim sto je novo naselje mnogo lepse od novog beograda ...
khm... Novo naselje i Detelinara su toliko rasli da su se sada maltene i spojili... proveri... (:
btw... kada si stigao na Kalis? :lol~lol:

Alexandra9:
Nemoj Futog... :p Sta bi ja koza radila bez kupusa? (((:
I nemoj mi Grbavicu i Limane dirati... :pPp
e bash ocu :p

Alexandra9:
khm... Novo naselje i Detelinara su toliko rasli da su se sada maltene i spojili... proveri... (:
fali im jedno 500m da se spoje .... i to samo preko jedne ulice. ako mislis na onu ulicu kojom ide osmica .....
a na kalis sam stigao za 15min ..... :p odustao sam od one ideje i sishao redovno :)

Keeper:
Alexandra9:
fali im jedno 500m da se spoje .... i to samo preko jedne ulice. ako mislis na onu ulicu kojom ide osmica .....
I ti kazes da zbog 500 m razdaljine oni nemaju veze jedno s drugim? (: Pa toliko ima od moje zgrade do prve radnje, so what? :p

Alexandra9:
Keeper:
Alexandra9:
I ti kazes da zbog 500 m razdaljine oni nemaju veze jedno s drugim? (: Pa toliko ima od moje zgrade do prve radnje, so what? :p

e, slusaj ti .... ja studiram arhitekturu i urbanizam, i ja znam kad su naselja jedno, a kada nisu :p hihihiih. salim se.

Back