Gazirana sokovi

Metaman

Zainteresovan član
Poruka
221
Ovo ce za nekog doktora ozda biti najcudniji problem koji je ikad vidio (procitao :) ). Ali ja se plasim da sam zavistan od gaziranih pica!?? Da, da zavistan u najbukvalnijem prevodu te rijeci, i to samo od jedne vrste... Dnevno pijem do 4 litra, a ako bi slucajno prosao dan da ne popijem dovoljno osjecam se potpuno sludjeno... I da dijabeticar sam tako da pijem gazirani sok bez secera u koji kao sto znate nema ugljenih hitrata pa ga mogu piti koliko ocu a da mi se secer ne povisi, pa sam ja valjda tako poceo da ovoliko pijem... Interesuje me je li ovo zaista moguce (mislim da li ja stvarno imam problem) ili sam "utripovao"? i jos me interesuje kakve su stetne posledice po organizam zbog ovolikog konzumiranja ovih pica???

Lud si keve mi..ono da izmeris pritisak a jetra ti je vec jednom nogom u grobu..bez secera ako je onda ima aspartam za koji kazu da je nesto najgore sto postoji..tako da ne bih da te plasim ali samoubistvo iz zasede

aspatram max. 580mg/L :((( Ali kako da prestanem ***??? A jetra mi je zdrava... Svi hormoni jetre su mi u redu....:D Skoro sam radio sve nalaze i snimke... :D

Probaj da zamenis gazirane sokove, sa mineralnom vodom... Ili postepeno pocni da smanjujes, smanjuj po pola case, casu dnevno... Ako dnevno pijes 20 casa, danas popi 19, sutra 18 i tako smanjuj...

Nema brate kako nego predji na cajeve i negazirane prirodne sokove 100%..sveze voce u blender..falice ti secer pa i med uzmi..limunade pravi..cudi me da nemas 120kg realno:lol:poenta je sto vise pijes to ti se zeludac od mehurica vise siri i moze da primi..tako da gazirano 0..knjaz milos najvece zlo

@amonijak nijesam o tome razmisljao.... pokusacu... Xvala u svakom slucaju.... @georgejune imam 90kg ali takodje imam 1.97m visine tako da nemam problem sa debljinom... :D mora se vise prekidat.... :D

Ovo ce za nekog doktora ozda biti najcudniji problem koji je ikad vidio (procitao :) ). Ali ja se plasim da sam zavistan od gaziranih pica!?? Da, da zavistan u najbukvalnijem prevodu te rijeci, i to samo od jedne vrste... Dnevno pijem do 4 litra, a ako bi slucajno prosao dan da ne popijem dovoljno osjecam se potpuno sludjeno... I da dijabeticar sam tako da pijem gazirani sok bez secera u koji kao sto znate nema ugljenih hitrata pa ga mogu piti koliko ocu a da mi se secer ne povisi, pa sam ja valjda tako poceo da ovoliko pijem... Interesuje me je li ovo zaista moguce (mislim da li ja stvarno imam problem) ili sam "utripovao"? i jos me interesuje kakve su stetne posledice po organizam zbog ovolikog konzumiranja ovih pica???

Газирани напици су ,доказано, смрт за јетру.

Ако овако наставиш, цироза јетре ти је загарантована.

Батали ту лошу навику. ;)

Back