Gazda Jezda

SonjaSpasic

Obećava
Poruka
83
Dakle, Jezda optuzeni za kojekakve zezancije može da tuži državu jer su ga držali neosuđenog u zatvoru. A slučaj je zastareo, i sada naravno nikom ništa. A tokom devedesetih toliko je ljudi ojađeno, neki su i samoubistva izvršili. Tuga.

http://www.media1.rs/drustvo/hronika/1301831/2340212/J_Vasiljevic_moze_da_tuzi_drzavu

Koja N E P R V D A :dontunderstand:

Država je još jednom dokazala da je apolutno nesposobna, korumpirana i sve najgore

Nije mi jasno ovo foliranje oko hapšenja (te šatro Miškovića , pa kao Matijevića pa ovu ovog pa onog ) a tipove koji su očigledno maznuli (setiti se i onog Davinića) oslobađaju . Ja zaista ne mogu da verujem da neko može da poveruje da će nekoga od aktuelno uhapšenih pravosnažno osuditi.
Inače da ne bude zabune mene Jeza nije prevario , em što nisam imao love , em što njemu ne bih dao ni dve nacrtane ovce da mi čuva .

Dakle, Jezda optuzeni za kojekakve zezancije može da tuži državu jer su ga držali neosuđenog u zatvoru. A slučaj je zastareo, i sada naravno nikom ništa. A tokom devedesetih toliko je ljudi ojađeno, neki su i samoubistva izvršili. Tuga.

http://www.media1.rs/drustvo/hronika/1301831/2340212/J_Vasiljevic_moze_da_tuzi_drzavu

Koja N E P R V D A :dontunderstand:

Država je još jednom dokazala da je apolutno nesposobna, korumpirana i sve najgore

Ne ne nikom nista .Gazda Jjezdi sledi odsteta za lezanje u zatvoru ,oglasio se njegov advokat .A ti Gedzo placaj porez doprinose taxe i kamate ..Sramota!

Sta ti pricas ? lolololololol
Ljudi su ulagali devize, a ne dinare,koje su kako ti pricas stizale iz drugih republika ....lol
I ovde ces da zasmejavas ljude ...lol

kamata je racunata u dinarima kao obracunskom sredstvu, pa prebacivana u marke. lol

da nije bilo priliva dinara u dzakovima ne bi bilo ni te kamate. lol

inflacija u srbiji izazvana ubacivanjem viska dinara iz secesionistickih republika je bila mnogo veca
kamata je racunata u dinarima kao obracunskom sredstvu, pa prebacivana u marke. lol

da nije bilo priliva dinara u dzakovima ne bi bilo ni te kamate.

Genije za ekonomiju,istoriju umetnosti i za nelogicnost lol

inflacija u srbiji izazvana ubacivanjem viska dinara iz secesionistickih republika je bila mnogo veca

da nije bilo priliva dinara u dzakovima ne bi bilo ni te kamate.

Genije za ekonomiju,istoriju umetnosti i za nelogicnost lol

mozda. sta tebi nije jasno oko visokih jezdinih kamata ?

Znaci Jezda i Dafina su pljackali srpski narod uz pomoc Milosevica THE END !

gazda jezda i dafina su pljackali narod zahvaljujuci americkim sankcijama protiv srbije. da nije bilo sankcija, ne bi bilo ni jezde ni dafine.

AMERIKA JE STVORILA JEZDU I DAFINU, SADA AMERIKA TREBA DA VRATI SRBIMA OPLJACKANO !

THE END!

gazda jezda i dafina su pljackali narod zahvaljujuci americkim sankcijama protiv srbije. da nije bilo sankcija, ne bi bilo ni jezde ni dafine.

AMERIKA JE STVORILA JEZDU I DAFINU, SADA AMERIKA TREBA DA VRATI SRBIMA OPLJACKANO !

THE END!
Milosevic je omoguci Jezdi i Dafini da se reklamiraju na drzavnoj televiziji i bio garant za njih. Tako je Milosevic uspeo da prevari srpski narod da su kamate 30% koje ne postoje nigde u svetu, a narod se primio.

Milosevic je omoguci Jezdi i Dafini da se reklamiraju na drzavnoj televiziji i bio garant za njih. Tako je Milosevic uspeo da prevari srpski narod da su kamate 30% koje ne postoje nigde u svetu, a narod se primio.

tada je srbija bila pod americkim sankcijama, a ameri szu naoruzavali sve koji su hteli da napadaju srbe i time izazivali gradjanski rat.

cudi me da jezda i dafina nisu odlikovani od strane kongresa i predsednika amerike za to sto su uradili.

tada je srbija bila pod americkim sankcijama, a ameri szu naoruzavali sve koji su hteli da napadaju srbe i time izazivali gradjanski rat.

cudi me da jezda i dafina nisu odlikovani od strane kongresa i predsednika amerike za to sto su uradili.

Odlikovani su od Milosevica, posto im je da uzivaju u plodovima njihove prljave rabote.

gazda jezde i dafine nikada ne bi bilo da nije bilo sankcija, a za sankcije su odgovorni ameri.

bilo bi lepo da amerika plati srbima pokradeno, ali posto je amerika i tako na ivici bankrota (nije im dosta sve sto pljackaju po svetu), to se nece desiti.

gazda jezde i dafine nikada ne bi bilo da nije bilo sankcija, a za sankcije su odgovorni ameri.

bilo bi lepo da amerika plati srbima pokradeno, ali posto je amerika i tako na ivici bankrota (nije im dosta sve sto pljackaju po svetu), to se nece desiti.

Koje je kriv za zajam Srbije,kada nije bilo sankcija ? Bilo bi lepo da Miloseviceva porodica vrati ono sto opljackala od Naroda Srbije pomocu Jezde i Dafine da vrati.

Back