Gazda Jezda opet jase

Poruka
9.030
Jase konje po Srbiji-Farmi.

ŠOK: Gazda Jezda ušao na Farmu!

Novi takmičar na Farmi je Gazda Jezda koji je poznat po tome što je bio je osuđen na pet godina zatvora zbog toga što je oštetio veliki broj štediša "Jugoskandik banke"
Proka je ušao u kuću i rekao da Farmerima treba čovek koji ume sa štednjom. On se predstavio farmerima, rekao šta je radio u životu i pohvalio se decom i unicima. "Pitali su me svi šta ćeš na Farmi, a ja sam im rekao da ne volim monotoniju. Moj temperament je takav, ja volim da prenosim iskustvo mlađima, ali i da se šalim na svoj račun.", pohvalio se Jezda, a farmeri su ćutali i slušali.

Jezda je seo na čelo stola i rekao "Na čelo, kao i svi mafijaši. Još uvek lutam, ali se nikada nisam pokajao. Naučio sam jezike, imam šestoro dece i četiri žene! Ja sam ovde došao da se družim i da nam bude lepo, a i da vas naučim kako da se obogatite", rekao je Jezda.

http://www.kurir-info.rs/gazda-jezda-ulazi-na-farmu-clanak-1016849

Cenim da je tema politicka. Recimo, kako robijas koji je zgulio ljude, pa makar bili i ortodoksne budale, seta slobodno, postaje tv zvezda, podyebava slobodno iste te Srbe budale, ko od njih ziv, ko mrtav itd.

Lepa tema za dobro jutro marvi u Srbiji :)

Prvo ih je opljačkao, a onda će da im se smeje sa televizora.

Da je ovo Azija bilo bi bar nekoliko samospaljivanja ispred pinka.

"Na čelo, kao i svi mafijaši. Još uvek lutam, ali se nikada nisam pokajao. Naučio sam jezike, imam šestoro dece i četiri žene! Ja sam ovde došao da se družim i da nam bude lepo, a i da vas naučim kako da se obogatite"

Sta znam. Da sam ja od tih opljackanih i da taj sto me je opljackao ovako sta kaze - cenim da bi mi pao, ako ne mrak, ono makar pomrcina na oci, pracena pritiskom 130/200

Радосна вест за све српске националисте - обожаваоце деведесетих и ликова из деведесетих. На једном каналу гледају Дачића, на другом каналу Вучића, а на њиховој омиљеној емисји, на Фарми - Газда Језда! Баш као да су 92гој.

Elem, ono sto mene interesuje je reakcija svih ovih koji su opeljeseni. Da l` ce recimo, da se skupe sa bakljama ispred Pinka i kamencurama u rukama ili nesto slicno ili ce da gledaju i vicu Muuu!
Неће.Да су Срби јаки како причају,скинули би сваку власт до данас пре истека мандата а мафијаши,криминалци и бахати идиоти би били на гробљу а не у затворима и на улицама.

Kako dno dna ? On je vise ucinio po pitanju opamecivanja naroda nego svi filozofi .Jeste da su filozofi pametni
ali nas narod nista ne cita. Eventualno Kurir i Press . Ovaj je opamecivao direktno sa ekrana .
Moj tetak je ulozio ustedjevinu na Dafinu . Kad je pukao pitao sam ga jel sada poslije svega pametniji .
Rekao je da jeste . Kad se pojavio Jezda sa lulom i zlatnicima sa svojim likom prodao je kola i ulozio u
gazda Jezdu . Poslije je postao jos pametniji ! :cool:

Kako dno dna ? On je vise ucinio po pitanju opamecivanja naroda nego svi filozofi .Jeste da su filozofi pametni
ali nas narod nista ne cita. Eventualno Kurir i Press . Ovaj je opamecivao direktno sa ekrana .
Moj tetak je ulozio ustedjevinu na Dafinu . Kad je pukao pitao sam ga jel sada poslije svega pametniji .
Rekao je da jeste . Kad se pojavio Jezda sa lulom i zlatnicima sa svojim likom prodao je kola i ulozio u
gazda Jezdu . Poslije je postao jos pametniji ! :cool:

Bezveze je biti pametan sa devizama u dzepu, najbolje je pametan i go k'o pistolj :lol:

Пинковци измислили времеплов.

Враћају нас у прошлост, да бисмо схватили колико смо данас срећни, јер ћемо већ сутра бити несрећнији него данас.

gazdajezda.jpg

Дај ми, газда Јездо, камарицу пара,
да купим једном џакче и ослепим од вара.

Дај ми, газда Јездо, макар један штос,
да ја и моја драга напудеришемо нос.

Back