gay prijatelj ?

zeljela bi imati gay prijatelja ?

• da .

• ne .

• mozda .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Na Cangetovu konstataciju.... Па не бих рекао, за све њих је стварно карактеристично да су толико преокупирани личним, да им ништа друго није ни важно.
Могу да буду добри саговорници, али то нема везе са секс. оријентацијо, То су предрасуде, баш као и нека прича о култу тела.
... тај "култ" је исти као и код хетеросексуалаца, педери су огромна једна скупина, тако да их има разних. Ово што сам горе навео је једна озбиљна њихова заједничка карактериситика, као да нису били довољно вољени у животу.....

Mnogo se značaja pridaje gejevima. Oduvek ih je bilo. Nekad je u narodu bio običaj da se za nekog od njih kaže onako seljački. "Ma pusti ga, Seka Persa" ili ""Eno ga Milosejka" i svi ga ostave na miru, ne vodi im se računa. A sada svi o njima pričaju i pišu kao da se pojavilo neko novo čudo. Dovoljno je to što se oni samoreklamiraju, ne moramo i mi da im dajemo besplatnu reklamu. Pet strana o njima.:eek:
A na Psihologiji to skoro da je postala lepljiva tema.

dakle drage moje zeliteli nekoga sa kim ce te pricati o modi , dijeti , razmjenjivati traceve a on vas nece zeljeti okinuti ?

За све ово имам пријатељице.

И сигурна сам да не желе да ме окину.

Не готивим феминизиране мушкарце, шта ћу.

imala sam takvu "drugaricu"
sasvim ok lik u komunikaciji i saradnji no-koji je preko gay lobija dobio SVE..od radnog mesta do nivoa društvene piramide
nije prezao(niti preza) od bilo čega da do cilja dodje..pa sad vi vidite-negay muškadijo kada vas savata
ovakva pošast a vi vrli domaćini, porodični tra-la-la..."svi su muškarci ******-nema izuzetaka samo je
trenutak slabosti dovoljan za manipulaciju"
reči su dotične gay persone

:sad2:...ej Tolce, aj mi daj adresu da mu se iscestitam praznika zarad ove izjave...a usput da mu i pokazem koliko je mali :prstic:...

Back