- Poruka
- 4.865
dakle drage moje zeliteli nekoga sa kim ce te pricati o modi , dijeti , razmjenjivati traceve a on vas nece zeljeti okinuti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle drage moje zeliteli nekoga sa kim ce te pricati o modi , dijeti , razmjenjivati traceve a on vas nece zeljeti okinuti ?
Ja bih zeleo da budem tvoj prijatelj i da te okinem![]()
da...ima onih gejeva za koje nisam imala pojma da su homoseksualni ni posle sati i dana provedenih u prici, jel nit su fizicki niti mentalno zenstveni...zapravo kad su mi za jednog rekli da je gej, bila sam u neverici danima i mislila da me neko lozi, ja bila ubedjena da je covek heteroseksualan...Predstavu o svim gay muskarcima kao o prepoznatljivo feminiziranim, blaziranim i sa zenskom psihologijom imaju osobe koje limitiranih saznanja i shvatanja, koje nemaju iskustva sa gay populacijom...Druzenje koje podrazumeva deljenje najdublje intime takodje nema veze sa seksualnom orijentacijom, vec sa bliskoscu ili malogradjanstinom...
da...ima onih gejeva za koje nisam imala pojma da su homoseksualni ni posle sati i dana provedenih u prici, jel nit su fizicki niti mentalno zenstveni...zapravo kad su mi za jednog rekli da je gej, bila sam u neverici danima i mislila da me neko lozi, ja bila ubedjena da je covek heteroseksualan....a ima i onih koji vitlaju torbicama, oblace se na zenskim odeljenjima, nose pufnaste bundice, helanke i imaju sredjenije obrve od mene
ovi prvi su mi ok, a ove drugi su po prirodi cesto napadni i toliko oponasaju odedjenu vrstu karaktera koju ni kod zena ne tolerisem (tj nemam takve drugarice niti cu ikada imati), tako da njih izbegavam. a ima i onih izmedju kolko oces...
и шта сад, такав нужно мора да је педер
е животе, скоте
Zamisli druzis se sa pederom, pijuckate kafu dok ti on prepricava kako ga je sinoc neki tip kvalitetno iyjebao...
imala sam takvu "drugaricu"
sasvim ok lik u komunikaciji i saradnji no-koji je preko gay lobija dobio SVE..od radnog mesta do nivoa društvene piramide
nije prezao(niti preza) od bilo čega da do cilja dodje..pa sad vi vidite-negay muškadijo kada vas savata
ovakva pošast a vi vrli domaćini, porodični tra-la-la..."svi su muškarci ******-nema izuzetaka samo je
trenutak slabosti dovoljan za manipulaciju" reči su dotične gay persone
Za pricanje o modi i dijetama imam drugarice. Sta cu da vucem sa sobom nekog pederka da mi se smeju ljudi.
u ovoj konzervativnoj (mada mi lepše reć zatucanoj) sredini makar i trunčica traga koji bi naveo na pomisao da je neko ***** bi za tu osobu bila ravna samoubojstvu...odbacivanje od društva, vjerojatno i gubitak posla...stoga to ovde kriju k'o zmija noge...a nema šanse da nema tak'ih...mora da ih ima...
poslednji za kojeg je cijelo mjesto znalo je napustio mjesto pre desetak godina i preselio u BG...