gay ljubav

cLick - OR - Die:
Pozlacujem od 9-17h :)

hahah...pominjali smo te danas, da znas. pricam ja sa nekim drugom o toj netoleranciji i mrznji prema pripadnicima drugacijih grupa i kazem ja u razgovoru: "sto bi reko jedan moj drug, ima ljud koji mrze crnce i hrvate a sa crncem ili hrvatom u zivotu rec nisu prozborili. pa reci ti meni zar tonije ocigledna bolest mozga? nego sta je! to nije normalno." on se slozi, naravno. sta da ti kazem....postao si citiran k'o najveca dela svetske knjizevnosti.

Navodno da homoseksualci imaju neku vrstu "genetičke greške", dakle radi se ipak o nekoj vrsti neizlečive degeneracije... stoga ih se valja tretirati kao bolesne u tom smislu, ali ih svakako društvo treba prihvatiti u zajednicu i omogućiti im da se međusobno vole, jer moraju da troše svoj libido... ono što ne sme da se dopusti, a liberali širom sveta im to omogućuju, jeste propaganda takvog načina života kao normalnog, i da vaspitaju decu u takvim brakovima... to je isto kao da bismo nekom čoveku sa socijalno neprihvatljivim ponašanjem to dopustili... homoseksualci mogu da budu izvrsni u kreativnim poslovima, jer imaju razvijenu maštu usled shvatanja i svog i suprotnog pola u sebi koji je podeljen 50:50... međutim, nije u redu njihovo gologuzičenje i lizanje po kojekakvim paradama, jer to ne rade ni normalni ljudi...

Pričao neki Dr na TVu o genetskoj grešci kod homoseksualaca i izneo podatak da u gej populaciji ima oko 10% takvih, ostalih 90% su "genetski normalni".
Neko na temi pomenu da nije čuo da postoji neko ko je u II osnovne pisao ljubavne poruke dečacima. Ovih 10% su takvi, urodjeni homoseksualci, čak i poznajem jednog, čovek je inače potpuno OK, družili smo se kao klinci, kad je shvatio da je gej odvojio se od starog društva, otišao svojim putem, pretpostavljam da se uplašio našeg odbacivanja pa se sam sklonio.
Čudi me ova agresija prema njima, pogotovo komentar kako bi nekom bilo da mu sin dodje i kaže da je gej. Svako polazi od sopstvenih strahova. Ako neko misli da su ****** takvi zato što su maltretirani u detinjstvu i pritom se boji da mu dete ne bude gej, taj onda priznaje da zlostavlja svoje dete, zar ne?

perazdera12:
gay je sexualno opredeljenje
***** je socijalna i psiholoska kategorija!

Jes, po tom rezonu i shizofrenija je lično opredeljenje.
Homoseksualizam je bolest. To će ti svaki ozbiljniji psihoanalitičar reći. E sad, što to danas neki lobiji pokušavaju da predstave kao stvar izbora. To je čista glupost. Samo se vi zavaravajte.
E, a zašto je bolest. Pa zato što dolazi do negativnog Edipovog kompleksa koji se bazira na mržnji prema majci i erotizovanoj ljubavi prema ocu. Dakle, dolazi do poremećaja u razvoju i to u najranijim godinama života. To nikako nije stvar opredeljenja ili svesne odluke. Ili si ti tako jednog dana jednostavno odlučio da to bude tvoje sexualno opredeljenje? Ma ajde molim te. Ljudi se trude da opravdaju svoje ponašanje na sve načine.

Inače, lično nemam ništa protiv homoseksualaca. Ako im je tako lepo, šta me briga. Njihova stvar. Samo malo iritira ta stalna potreba da svi vide kako su oni gay, pa onda ta glupava parada, zamisli?!? Živi svoj život. Pa ne moraju svi oko tebe da budu gay.

rastamann:
Shto?
Vishe njih, vishe riba za nas

Sve to stoji.... Ali, ne svidja mi se ideja da TO potsatne " normalno" jer mislim da tada propadamo kao drustvo, i kao nacija.

Lepo je to sto ti kazes, ali ako gledmo sveobuhvatnije onda mi se to ipak ne svidja.

shaddow:
Inače, lično nemam ništa protiv homoseksualaca. Ako im je tako lepo, šta me briga. Njihova stvar. Samo malo iritira ta stalna potreba da svi vide kako su oni gay, pa onda ta glupava parada, zamisli?!? Živi svoj život. Pa ne moraju svi oko tebe da budu gay.
Ja mislim da su te parade odgovor na agresivnost homofoba, agresivan odgovor na napade, odnosno druga strana iste medalje. Zato sam i protivnik takvih parada.
Ni heteroseksualci nemaju svoje parade, zašto bi ih imali? Gledao sam na TVu snimak sa neke gej parade, mislim da je bila u Amsterdamu (nije ni bitno), vidim tu dva lika od po šezdesetak godina u nekakvim tangama kako idu zagrljeni! Prvo sam se zgadio, a onda sam zamislio paradu heteroseksualaca i moje komšije, bračni par penzosa, kako na toj paradi šetaju u tangama zagrljeni, pa mi se zgadio i život i seks na 5 minuta!
Opet mi se zgadilo sve dok ovo pišem, jbt. treba negde povući granicu, te parade nemaju veze ni sa seksualnim opredeljenjem ni sa slobodama, one jednostavno prelaze granice dobrog ukusa!
Ako neko maltretira homoseksualce, treba da ide u ćorku, ne treba homoseksualci da maltretiraju druge ljude zbog toga.
Što ti kažeš, nek svako živi svoj život.
Počelo drugo poluvreme, odoh! ;-)

Aha gledas fudbal (sada govori neki "gej") to znaci da si ti latentni homosexulac (gledas fudbalere) ;)

A ja posto ne gledam znaci ja sam homofob. ;)

Ma njima su svi homofobi ko ne moze da gleda dva tipa kako se ljube ili kar.ju, ili su latentni homici.....

Ovde prosto ne znas ko je pametniji... :p Dok se vi ovde raspravljate, Perazdera negde uziva... kao i svi ostali gay-evi.

Jedino sa cim se slazem jeste onaj komentar za gay parade... to stvarno prelazi sve granice...

Back