Gavrilovići - Reality show

U poplavi Reality-a izgleda da ljudski um nema granica.Naizgled jedna teška životna priča, jedne porodice koja životari u zemlji Srbiji,boreći se za goli opstanak u ovoj divljoj tranziciji, pretvorena je u sredstvo za sticanje profita.Sam smisao pomaganja ljudima u nevolji,koji je de svakog čoveka, doveden je u pitanje zahvaljujući TV Pink-u.Igranjem na kartu ljudske solidarnosti tvorci ovog reality-a hoće da povećaju gledanost svoje televizije, a samim tim i više zarade.Sama porodica Gavrilović je na najperfidniji način iskorišćena od strane gore pomenutih za svoje lične interese, a gledaoci te iste emisije su prevareni lažnim dobročinstvom njihovih tvoraca.Iskreno se nadam da će porodica Gavrilović rešiti svoje probleme, kao i da će najzad živeti život dostojan čoveka.
Kako je krenulo uskoro treba i očekivati reality u vezi izbora parlamenta i predsednika.

Neso, zar nije vec reality u vezi izbora parlamenta i predsednika. Odvlace ljudima paznju, zatupljuju ih i zaglupljuju ih raznim reality programima. Zapitala sam se i zamislila...u kakvoj drzavi zivimo, kakvu drzavu mi sami stvaramo, zar ne bi drzava trebala pomoci tim ljudima. Gavrilovici imaju osmoro dece, mnogi danas ne mogu da iskoluju jedno, a ne osmoro, zasto ne zaposle tog coveka, daju mu priliku da zaradi, ali koliko vidim i cujem sve je vise Gavrilovica...meni licno to prezime puno znaci. Ne volim Pink, to je monstruozna masinerija za unistavanje i ovo malo mozga i zdravog razuma...eto to je moje misljenje. Ipak, sevap je, kako kazu pomoci onome ko nema i ja to rado cinim, onoliko koliko mogu, ali ne preko medija.

...kad se kaže država , našta se misli ... pa nisu valjda boris i mirko država ... ili oni i svi oni što se predstavljaju kao pozicija , opozicija i institucije .. pa ako su samo oni država , štaste vi i ja - i nama slični ....
dakle , nisu oni država ( mislim na personalne postavke pobrojanih grupacija ) --- oni su predstavnici kriminalne udruge ; lideri ratno zločinačko profiterskih klanova ..... a mi smo njihove žrtve ...
..ako imenujete stvari pravim imenom , znaćete šta vam je činiti i ko vam /nam može pomoći --- mi sami ...
..a da čovek pomogne samome sebi , treba podosta pravičnosti i ljudskosti --- a da se pomogne ugroženima , potrebno je mnogo ljudi ...
.. pošto nema pomoći niodkud - ugroženima ; onda u ovom društvu nema dovoljno ljudi -- oće reći , dominantni su neljudi / zločinci / ništarije ---------------- konačno , ovo je država sigurna kuća za ubice , lopove , zločince , ratne profitere ...
... odveć je lep naziv :rijatli država -- za razbojničku pećinu .... kao što je mnogo fino rečeno " Reality show " za duhovni genocid i potstrehivanje na razbojništvo ....
..tako stoje stvari po meni ...

Tako je Loncar, potpuno se slazem, ali kada ce i da li ce ljudima doci do svesti da pomognu prvenstveno sebi, da ojacamo intelektualno, da zanemarimo sva njihova pokusavanja da nam odvrate paznju od nas samih....jer bi jedino tada i u tom slucaju mi bili jaci od njihovog zla.

Back