Gastroskopija

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.968
Bila sam u ponedeljak na gastroskopiji i doktor je rekao da sve izgleda uredno ali da sačekam nalaz. Išla sam na pregled jer prikupljam nalaze za eventualno operaciju

Nalaz je stigao i sad imam heliobacter
:confused:

Kako se to sanira kod nas dole ?

Meni je propisao ove tablete stim da Pylera moram 4x3 kapsule sto je 12 tableta + 2x1 Omeprazol

Ja to nemogu piti , stim da ništa od ljekova ne trošim čak i kad me glava zaboli onda bas ako je neizdrzljivo opijem tabletu protiv bolova (mjesecno možda jednu ili nijednu)

Slatko ne jedem, kuham frisko, ne jedem gotovu hranu i sad me strasno nervira sto imam pukom slučajnosti heliobacter

IMG_7557.jpeg

Bila sam u ponedeljak na gastroskopiji i doktor je rekao da sve izgleda uredno ali da sačekam nalaz. Išla sam na pregled jer prikupljam nalaze za eventualno operaciju

pa ti zbilja ne odustaješ od operacije :eek:

ako su fotke koje postavljaš verne orginalu, ne razumem šta će ti operacija!

p.s. možda informacija iz prve ruke @KraNp :aha:

dobro razmisli, cena može biti previsoka.

pa ti zbilja ne odustaješ od operacije :eek:

ako su fotke koje postavljaš verne orginalu, ne razumem šta će ti operacija!

p.s. možda informacija iz prve ruke @KraNp :aha:

dobro razmisli, cena može biti previsoka.

Prikupljam jer je to proces koji mora da odradiš dosta pregleda i kad iskupim sve papire (nalaze) do oktobra sam sve prikupila i dok se nadje termin možda negde oko decembra

Imam ja viska i kuburim već duži niz godina

Skinem, udebljao se, skinem , jojo efekat i sad mi se natovrljala i menopauza, iako ja to sve nekako lepo upakujem ipak je visak, visak

Nemam više volje na up i down

Nemam pojma šta da radim uglavnom iskupljam sve nalaze, ovde ima profesor doktor koji je bio jedan od prvih a sad je vodeći i super odradjuje operaciju

🤷🏻‍♀️

:confused:

Kako se to sanira kod nas dole ?

Meni je propisao ove tablete stim da Pylera moram 4x3 kapsule sto je 12 tableta + 2x1 Omeprazol

Ja to nemogu piti , stim da ništa od ljekova ne trošim čak i kad me glava zaboli onda bas ako je neizdrzljivo opijem tabletu protiv bolova (mjesecno možda jednu ili nijednu)

Slatko ne jedem, kuham frisko, ne jedem gotovu hranu i sad me strasno nervira sto imam pukom slučajnosti heliobacter

Pogledajte prilog 1767873
,,,trojna terapija reshava stvar,,,nishta strashno nije,,,ili neshto shto se ne da reshiti,,,
_omeprazol 20mg 2X dnevno
_amoksicilin 1g 2X dnevno
_klaritromicin 500mg 2X dnevno
7 do 14 dana

ako postoji alergija na penicilin,,, tada uzimash Metronidazole 500 mg 2X dnevno
,,, postoji i chetvorna terapija,,,ali ta,,,ako ne uspe ova,,,

Prikupljam jer je to proces koji mora da odradiš dosta pregleda i kad iskupim sve papire (nalaze) do oktobra sam sve prikupila i dok se nadje termin možda negde oko decembra

Imam ja viska i kuburim već duži niz godina

Skinem, udebljao se, skinem , jojo efekat i sad mi se natovrljala i menopauza, iako ja to sve nekako lepo upakujem ipak je visak, visak

Nemam više volje na up i down

Nemam pojma šta da radim uglavnom iskupljam sve nalaze, ovde ima profesor doktor koji je bio jedan od prvih a sad je vodeći i super odradjuje operaciju

🤷🏻‍♀️
upoznala nekoga lično ko je odradio takvu operaciju?
doduše, sve je individualno i nema pravila.

do decembra imaš fore da se predomisliš, a ako ne, neka ti je sa srećom.
ali heliko izleči. :aha:

Back