Gastritis i tesko disanje

BracoSintor

Obećava
Banovan
Poruka
93
Pozdrav. Imam teški gastritis. Osim luđačkih bolova u želucu i stomaku koji traju neprekidno 24 časova dnevno imam problema s disanjem. Disem kao riba. Muci me vec 6 meseci. Prvo sam kratko disao,a sad duboko i sporo. Ima li netko slicnih problema. Uzimam Emineru Lexirium i Xanax i sve je u redu kad pocne da deluje. Bez toga bi bi zivi mrtvac. Isao sam na sve preglede nalazi su u redu osim zeluca koji je toliko upaljen da se skrenuo u desno. Cesto imam napade panike. Radim pa mi je jako tesko.

ja ne znam sta cu.jedino da si pucam u mozak.to vise ne moze da se izdrzi.24 satna bol i disanje na skrge
Postoje razni oblici tog gastritisa, podeljeni ( kao i korona) na A, B,
C. To otezano disanje javlja se kod ovog A gastritisa, a to je
i autoimuna bolest za koju leka nema, ali naravno ima pomoci.
Mi ne znamo sta je tvoja dijagnoza., ali se to otezano disanje
javlja kod ovog tipa A. Nedostatak gvozdja, vitamamina B12.
Ali ti imas i bolove, mozda bi stvarno trebalo da ti uzmu biopsiju
da bi dobio i pravu dijagnozu.

Emanera je dobar lijek.
Prepisuje se za ovo sto si napisao za zelucem, postoje jos njih par, koji se svode na razliku u imenu pod kojim se stavljaju na trziste. To razgovaraj sa lijecnikom.
Sve mu reci i sve pitaj.
TO JE TVOJIH 5 MINUTA I PITAJ.
Prati ga i njegova je zadnja.
Znaci lijekovi.
Slicni. Nekom nekada vise odgovara jedan nekom drugi. Reci to gastroenterologu, ako mislis da je u tome stvar.
Plitko disanje moze biti da je uzrok losa krvna slika i manjak kisika u krvi.
Manjak minerala, vitamina.
Tekucine.
Pijes li dovoljno obicne vode?
NISAM DOKTOR. OVO JE SAMO SAVIJET.
Ovo drugo je za opustanje zelucanog misica i opceg stanja koje je uzrokovano opet posebnom pretragom.
Pretpostavljam da ce te lijecnik, da se utvrdi koloko si pod stresom, ili u nekim drugim problemima, uputiti kod jos kojeg specijaliste.
NE KORISTI lijekove koji su NSAR. Nesteroidni antireumatici.
Nikako na svoju ruku.
Brufeni i razne verzije koje se kupuju u apoteci na svoju ruku.
To je kao da gutas cavao, ekser i sa tim hodas kroz dan i poslije spavas.
Ne ostavljaj to za sutra.
Otidji. Ucini.
Prati lijecnika
Dodati ce ti na osnovu nalaza, mozda jos nesto.
Hrani se redoviti. Sto manje brze hrane, vise voca, povrca, kuhanog, ne zacinjeno i ne gazirano, alkohol nemoj piti. Jedi sezonsku hranu.
Ne prejedaj se.
Mozda ti je glupo, kod doktora...opet.
Otidji.
Pa pitaj, reci. Bit ce tu jos koja pretraga.
Prepisani su ti vec i neki lijekovi.
Cuvaj sebe.
Nece te nitko drugi cuvati.

Hrabro.

U svakom slučaju ne znam kakav savet možemo da ti damo:
- imaš li pravu dijagnozu koju je postavio gastroenterolog?
- imaš li nalaz gastroskopije i biopsije (histopatološki nalaz)?
- imaà li nalaze testiranja na H. pylori?
.
.
.
Bez toga, što su osnovne stvari, teško je izvoditi bilo kakav zaključak.
teski gastritis,zeludac je tako upaljen da je skrenuo u desno.kronicni nasljedni od dede. nema h. pylori. sve imam.

teski gastritis,zeludac je tako upaljen da je skrenuo u desno.kronicni nasljedni od dede. nema h. pylori. sve imam.
Brte slucaj me sada dobro, ne obracaj paznju na ove tupane sto ti govore da ides kod doktora, ima da ti sjebe sve zivo i da zavrsis 3 metra pod zemljom.
Ja mogu da ti preporucim ovaj sajt
https://www.centarzadetoksikaciju.com/
Kontaktiraj tog coveka preko vibera, ili emaila, nista ti nece naplatiti a dace ti savete kako da spasis zivi glavu na prirodan nacin.
Treba da izbacis kafu, meso, mlecne proizvode, rafinisane proizvode, da izbegnes stres, i da jedes hranu i suplemente za regeneraciju zeludca. To je to. Ziv bio.

Brte slucaj me sada dobro, ne obracaj paznju na ove tupane sto ti govore da ides kod doktora, ima da ti sjebe sve zivo i da zavrsis 3 metra pod zemljom.
Ja mogu da ti preporucim ovaj sajt
https://www.centarzadetoksikaciju.com/
Kontaktiraj tog coveka preko vibera, ili emaila, nista ti nece naplatiti a dace ti savete kako da spasis zivi glavu na prirodan nacin.
Treba da izbacis kafu, meso, mlecne proizvode, rafinisane proizvode, da izbegnes stres, i da jedes hranu i suplemente za regeneraciju zeludca. To je to. Ziv bio.
ja imam drugciji tip.moram pit kafu. bez nje bi se srusio jer imam i nizak tlak. pijem xanax od 1. i emaneru za zeludac. ali imam napade panike svaki dan

ja imam drugciji tip.moram pit kafu. bez nje bi se srusio jer imam i nizak tlak. pijem xanax od 1. i emaneru za zeludac. ali imam napade panike svaki dan
Pij kafu ,ali ne na prazan zeludac.uzmi bar med i vodu pre kafe,mada bi dorucak bio bplji,pa posle kafa.Mnoge ljude sam poznavao i poznajem ,koji god su pili kafu pre bilo cega,imali su problema sa zelucem.

Back