Ajde Pajo kome ti bacas ugalj u naftaru?Odrastao sam medju uniformama.Svi moji su nosili iste,....jedno sam video sto ni ti ni bilo koji drugi profesionalni vojnik sa ovih prostora ne mozete da meni prodate.Deca vojnih lica nisu osetila ni jedan jedini ratni sukob devedesetih.Tu mislim na prvenstveno one iz Srbije.Svaki je svoje dete slao negde preko veze gde je bilo na sigurnom.Te fore mobilizacija prodaj nekom drugom.Mozda je tvoj sin bio mobilisan,ali sigurno nije bio gde je bulo cupavo.Uvek su vojnici bez protekcije dobijali kofu go.ana za svaki obrok.
Znaci po meni sasvim razumljivo da ti kao profesionalni vojnik kazes sinu da treba da ide na odsluzenje, ili se odazove na mobilizaciji.Ali nema sanse da kao otac nesredis preko kolege iz v.odseka da ne dobije V.S.garnicar na albanskoj granici devedestih,ili da ga sibnu u Bosnu pocetkom devedesetiih.
Ako porekne lazes sebe mene nema sanse,znam vas vojna lica veoma dobro
Naravoucenije
Ko nije imao veze, a ni mooda taj je zbrisao, i bolje da jeste nego na neko strada na liniji zbog takvoga.Ali su zbrisala i deca vojnih lica u magacine ili domove JNA a satro nosili su uniformu