- Poruka
- 4.766
PETICIJA: https://chng.it/HqvqyfSx
Sukob između Bake Praseta i Željka Mitrovića besni i postaje sve brutalniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je ono rugao se lonac loncu, a jedan i drugi su crni.ali kad ovo gledam meni je hit da ga ovaj novinar napada za verbalno nasilje nad zenama a on sam je radio fizicko nasilje nad zenom u zadruzi.
Baka Prase je i sam priznao da je upoznao Velju Nevolju na jednom rođendanu i da mu je ovaj opalio šamar.meni nije jasno i kako tako ladno moze da kaze da zna da ga je velja nevolja samarao, reketirao i gepekovao..u onom dokumentarcu su cak radili i rekonstruikciju dogadjaja.
onda on mora krivicno da odgovara jer je ocigleno imao saznanja (ili je bio svedok) o krivicnim delima nasilja, reketiranja i gepekovanja nad baka prasetom koja nije prihjavio policiji.
.covek nije svestan sta javno prica..on je prakticno prikrivao saznanja o tim desavanjima ili jednostavno sad treba da prizna da je lagao.
meni nije jasno i kako tako ladno moze da kaze da zna da ga je velja nevolja samarao, reketirao i gepekovao..u onom dokumentarcu su cak radili i rekonstruikciju dogadjaja.
onda on mora krivicno da odgovara jer je ocigleno imao saznanja (ili je bio svedok) o krivicnim delima nasilja, reketiranja i gepekovanja nad baka prasetom koja nije prihjavio policiji.
.covek nije svestan sta javno prica..on je prakticno prikrivao saznanja o tim desavanjima ili jednostavno sad treba da prizna da je lagao.
A ti kao ne gledaš?Zašto uopšte to gledate??!
Primiće ga Mitrović na pink da vodi neku emisiju o poznatima.Bravo neco falila nam je jos jedna tema o njima
Bože sačuvaj.A ti kao ne gledaš?![]()
To i ja kažem, ako vam nešto smeta nemojte da gledate.Bože sačuvaj.
Mitrović ti je onaj tip što liže guzu svakoj vlasti. Tako imaju dogovore neke vrv i onda ovaj može da priča šta hoće sve dok propagira na strani SNS.meni nije jasno i kako tako ladno moze da kaze da zna da ga je velja nevolja samarao, reketirao i gepekovao..u onom dokumentarcu su cak radili i rekonstruikciju dogadjaja.
Meni je ipak gori Željko Mitrović. Baka Prase ne maltretira svoje radnike. Baka Prase nije nikoga ubio.Ugasiti obojicu. Razlog: zatupljivanje naroda.
Željko Mitrović propagira svakoga ko je na vlasti.Mitrović ti je onaj tip što liže guzu svakoj vlasti. Tako imaju dogovore neke vrv i onda ovaj može da priča šta hoće sve dok propagira na strani SNS.
Baka Prase još uvek nema toliku moć i toliko godina. Da ima šansu vrlo verovatno da ne bi bilo tako. Meni je gori Baka Prase iz razloga što zatupljuje omladinu, dok pink samo stare jer deca ne gledaju pink. A na mladima svet ostaje tako da..Meni je ipak gori Željko Mitrović. Baka Prase ne maltretira svoje radnike. Baka Prase nije nikoga ubio.
Pa to sam i rekao?Željko Mitrović propagira svakoga ko je na vlasti.
Jesi samo sam potpisao ono što si rekao.Pa to sam i rekao?
Не тако.To ti je ono rugao se lonac loncu, a jedan i drugi su crni.
Pa ni na jednoj televiziji nema sexa jedino u Zadruzi, tamo se ne zna ko koga čereči.Zašto uopšte to gledate??!
kako se radi nasiljeali kad ovo gledam meni je hit da ga ovaj novinar napada za verbalno nasilje nad zenama a on sam je radio fizicko nasilje nad zenom u zadruzi.