Gasi se Skajp

images

imaju teams
zato ga gase

ne znam ko i koristi skype kad su se ljudi prebacili na viber za razgovor sa inostranstvom zasta se skype najvise i koristio.
Ja sam tako godinama zvao svoje roditelje u Srbiji na fiksni broj. Onda su i oni u 75+ naucili da koriste whatsapp, pa u skajp udjem samo kad mi sa skajpa posalju mail da moram da aktiviram aplikaciju jer ce u suprotnom da mi uzmu mojih 8-9$ koliko tamo stoji vec,hmm, 10 godina.

ne znam ko i koristi skype kad su se ljudi prebacili na viber za razgovor sa inostranstvom zasta se skype najvise i koristio.
Ja. Bukvalno svaki dan tj. svako veče, da se dopisujem sa jednim prijateljem iz Amerike (navikli smo na Skajp jer ga godinama koristimo), a nekad i za video pozive. Sad ćemo morati da tražimo alternativu, možda baš taj Teams jer čitam da će u njega moći da se uloguje sa Skajp nalogom. Kad sam mu pomenuo Viber kao predlog za alternativu, on nije znao šta je to. :neutral: Valjda je u Americi to manje popularna aplikacija.

Ja. Bukvalno svaki dan tj. svako veče, da se dopisujem sa jednim prijateljem iz Amerike (navikli smo na Skajp jer ga godinama koristimo), a nekad i za video pozive. Sad ćemo morati da tražimo alternativu, možda baš taj Teams jer čitam da će u njega moći da se uloguje sa Skajp nalogom. Kad sam mu pomenuo Viber kao predlog za alternativu, on nije znao šta je to. :neutral: Valjda je u Americi to manje popularna aplikacija.
u americi koriste whatsapp i najcesce facetime posto vecina ima ajfone i ipede i mekbookove

Cerka mi je u Norveskoj i svako vece kad komuniciramo, koristimo skajp. Ponekad smo imali problema sa koriscenjem, ali kad podelim hiljade razgovora sa 20-30 problema, zadovoljan sam, vrlo. Licno ne verujem da ce za potrosace biti neka velika razlika i da ce raditi i dalje.

Back