Gašenje profila

Dr.Quinn

Primećen član
Poruka
706
Samo me zanima informacija, ukoliko se želi ugasiti profil da li se u tom slučaju profil tj korisnik banira trajno ili postoji na ovom forumu neki drugi način.

Ništa osobno, samo pitanje, a forum je odličan za svaku pohvalu.

u sustini se ne dobija nista posebno i zato mi nije jasno zasto ljudi traze brisanje naloga.
dobijas promenu nicka u gost i broj i blokira ti se ulaz u nalog i nalog se blokira da se koristi na forumu i to je to.
sve ostalo ostaje, postovi ostaju jer bi njihovo brisanje obesmislilo pricu na temi jer zamisli da se prepires sa nekim i da mi obrisemo tvoje postove, taj bi ostao kao boodala koja se svadja sama sa sobom, nije korektno prema drugim posetiocima da se ti postovi brisu.

Ali ipak postoje izuzeci, nekima su obrisani svi postovi :malav:
Hmmm? :lol:

u sustini se ne dobija nista posebno i zato mi nije jasno zasto ljudi traze brisanje naloga.
dobijas promenu nicka u gost i broj i blokira ti se ulaz u nalog i nalog se blokira da se koristi na forumu i to je to.
sve ostalo ostaje, postovi ostaju jer bi njihovo brisanje obesmislilo pricu na temi jer zamisli da se prepires sa nekim i da mi obrisemo tvoje postove, taj bi ostao kao boodala koja se svadja sama sa sobom, nije korektno prema drugim posetiocima da se ti postovi brisu.
Зато сам и поставио јуче оно питање.
Kao mod možeš pristupiti bilo kom profilu bez obzira da li je on stavio privatan ili ne. To je po meni mana jer tebi treba samo pristup njegovom pp, ali ne i profilu, tamo nema ništa za moderatora :D
Нисам знао да си пре био модератор.

Нисам знао да си пре био модератор.

I ja sam bila, znam sve tajne koje ti tako žudiš da saznaš :rotf: pa te ovako javno savetujem da prestaneš da
mi daješ onog zapanjenog emotikona kad preskočim tvoj ili nečiji pogrešan post!!!
Isto tako prestani da komentarišeš na temama, na njima se igra, ćaska se u kafanama!

Evo sad konkretan , znas i ti , slučaj. Koliko puta sam Vam tražio brisanje naloga i pretvaranje u broj. X puta .
Jednostavno navikneš da pišeš na jednoj grupi tema, ima ko da to čita to i van krstarice , mada je to nekima čudno.
Znam to dobro , ne mora biti konverzacija samo sa članovima.
.....................................................................................................................................................................
Onda vidiš moralnu i svakakvu ubrzanu degradaciju celog društva , Srbije, regiona, i poželiš da ne budeš više
prepoznatljiv sa tim postovima , jednostavno ljudi barataju oko Srbije milionima a ti sve vise se približavaš da
napisem u paraboli u socijalu.
.............................................................................................................................................................................
Želiš da se opustiš , zavitlavaš jer je sve otišlo u q .
Forum je dobar i ok su svi ljudi i prosto želiš novi život na forumu.
E zato je potreban novi nik i prazna istorija .

.............................................................................................................................................................................
Želiš da se opustiš , zavitlavaš jer je sve otišlo u q .
Forum je dobar i ok su svi ljudi i prosto želiš novi život na forumu.
E zato je potreban novi nik i prazna istorija .

ovo samo ako te sramota od samoga sebe i postupaka
iz nekog perioda kada si bio drugaciji.
Ali to je do Tebe a ne do Taba :)

Cuj novi zivot na forumu...jesi li vaskrsao u RL pa sad ne mozes da se prepoznas ?

Preuzmi odgovornost za svoje postupke ili kao gomila starih clanova koji nista vise ne pisu
ali uredno citaju , znam licno njih 3+ i zbunim se kad mi dodje viber poruka
gde me pitaju "da li se drogiram ili sam pijan" ...

ovo samo ako te sramota od samoga sebe i postupaka
iz nekog perioda kada si bio drugaciji.
Ali to je do Tebe a ne do Taba :)

Cuj novi zivot na forumu...jesi li vaskrsao u RL pa sad ne mozes da se prepoznas ?

Preuzmi odgovornost za svoje postupke ili kao gomila starih clanova koji nista vise ne pisu
ali uredno citaju , znam licno njih 3+ i zbunim se kad mi dodje viber poruka
gde me pitaju "da li se drogiram ili sam pijan" ...
yioime žao mi je što nisi razumeo

Back