Gašenje profila

Dr.Quinn

Primećen član
Poruka
706
Samo me zanima informacija, ukoliko se želi ugasiti profil da li se u tom slučaju profil tj korisnik banira trajno ili postoji na ovom forumu neki drugi način.

Ništa osobno, samo pitanje, a forum je odličan za svaku pohvalu.

u sustini se ne dobija nista posebno i zato mi nije jasno zasto ljudi traze brisanje naloga.
dobijas promenu nicka u gost i broj i blokira ti se ulaz u nalog i nalog se blokira da se koristi na forumu i to je to.
sve ostalo ostaje, postovi ostaju jer bi njihovo brisanje obesmislilo pricu na temi jer zamisli da se prepires sa nekim i da mi obrisemo tvoje postove, taj bi ostao kao boodala koja se svadja sama sa sobom, nije korektno prema drugim posetiocima da se ti postovi brisu.

Za razliku od foruma starijeg tipa, ovaj pruža mnogo više privatnosti, jer možeš (ako želiš) zaključati profil tako da niko ne može pretraživati tvoje postove. Tu si, a nema te. :D
To nije tačno..zaključavanje profila samo znači da niko ne može
da pročita tvoje podatke ni da piše nešto na tvom profilu.
Poruke nemaju veze sa profilom.

Mogu da se petrazuju postovi ,zakljucavanje nista ne znaci .
naravno da mogu, postovi su javno i napisani, ne kapiram o cemu uopste i pricate :D

Može u pretrazi foruma da unese tvoj nickname i da vidi sve tvoje postove, nebitno da li ti je profil zaključan. :)

Mogu da se petrazuju postovi ,zakljucavanje nista ne znaci .
Nisam to znala. Kliknula sam na neke profile i dobila obaveštenje da je korisnik ograničio ko može videti njegov profil i postovi se nisu videli, a - eto - postoji način da se i to zaobiđe. :D

Ne mislim na to ,znas dobro na sta mislim,kada se ukuca ime korisnika ili sa strane gde pisu poruke samo klikne i tu su svi postovi ,dzabe zakljucavanje profila.
pa naravno..ajmo i opet..to su javno napisane poruke koje vidis i obrtanjem stranica foruma, naravno da ih mozes naci sistemom pretrage jer je on i dizajniran da nadjes poruke koje trazis.

Razumela sam da se pitanje odnosi na gašenje profila, na onemugućen pristup forumu i pisanju.Profil je neaktivan.

Drugo je 'zaključan profil' regulisan opcijama podešavanja.
Tu je onemogućen pristup profilu drugim krosnicima.Profil je aktivan.

Back