GASENJE IGRICE

Lucky girl

Elita
Poruka
18.567
Instalirala sam SIMS 3 onaj osnovni i late night i imam problem da mi se gasi igrica posle pet minuta.Citala sam po nekim inostranim forumima i videla da se i drugima to desava,s tim sto nikako da pronadjem resenje.Procitala sam da igrica preterano zagreva graficku,znam da nisu kuleri problem,jer sam ih skoro menjala,ali sad ne znam kako to da resim!?Da li postoji neki program koji bi sprecio to ?

Meni se to isto desavalo ali sa nekom drugom igrom i meni je pisa,o da je zbog drajvera koji nisu instalirani za graficku ali odg za tvoj problem nazLost nemam.

Sent from my iPad using Forum Krstarice mobile app

Moras malo vise opisati problem. Da li ti se gasi sa nekom greskom? Kad nesto posebno uradis? Tacno posle pet minuta? Nasumicno? Vise informacija i mozda cemo moci da pomognemo.

samo se ugasi,a znam da nije napajanje ili tako nesto,jer sam skoro nosila komp na popravku,a i ne gasi se inace,samo kad upalim sims i to posle 5-10 minuta....znaci ugasi se kao kada rikne napajanje recimo,pa samo od sebe.....po forumima svako prica razlicitu pricu,neki dovode u pitanje problem vezan za sam kompjuter ( u smislu da je nesto pokvareno,a nije ),a znam da to nije to....

- - - - - - - - - -

Meni se to isto desavalo ali sa nekom drugom igrom i meni je pisa,o da je zbog drajvera koji nisu instalirani za graficku ali odg za tvoj problem nazLost nemam.

Sent from my iPad using Forum Krstarice mobile app

hvala u svakom slucaju,meni nazalost nista ne pise da treba da se instalira,zato sam skroz pogubljena

Igrao sam i ja sims do skoro , i mogu ti reci da sa ovim kulerima sto imam , a imam ih dosta , graficka se nenormalno brzo zagreva. Licno , meni se nikad nije gasio ili restartovao racunar kada igram Sims3.
Ako si sigurna , a jesi , da nije do napajanja onda je do igrice sto posto. Ako si skinula preko torrenta, onda mora da je do igrice. Fali mu neki fajl , i onda dolazi do crash-a (pada) igrice. Ja sam do skoro igrao Sims 3 i to sam instalirao onaj osnovni i jos 5-6 sporednih delova , i normalno mi je radilo.

Ja inace skidam sa torrenta ovakve nazive kad je u pitanju Sims:

The Sims 3-RELOADED
ili
The Sims 3-FLT

Stavio bi ti link , al ' nesmem.

Da li si ti uopste skinula igricu ili imas na CD-u? xD

Igrao sam i ja sims do skoro , i mogu ti reci da sa ovim kulerima sto imam , a imam ih dosta , graficka se nenormalno brzo zagreva. Licno , meni se nikad nije gasio ili restartovao racunar kada igram Sims3.
Ako si sigurna , a jesi , da nije do napajanja onda je do igrice sto posto. Ako si skinula preko torrenta, onda mora da je do igrice. Fali mu neki fajl , i onda dolazi do crash-a (pada) igrice. Ja sam do skoro igrao Sims 3 i to sam instalirao onaj osnovni i jos 5-6 sporednih delova , i normalno mi je radilo.

Ja inace skidam sa torrenta ovakve nazive kad je u pitanju Sims:

The Sims 3-RELOADED
ili
The Sims 3-FLT

Stavio bi ti link , al ' nesmem.

Da li si ti uopste skinula igricu ili imas na CD-u? xD

skinula naravno :mrgreen:
jeste reloaded :D e sad postoji jos jedna mogucnost,odnosno razlog gasenja ( samo me blam da kazem :D ali moram ),naime obarala sam sistem pre mesec dana i nisam instalirala driver za graficku,jer inace ne igram igrice,a ovako mi ok radi komp,pa se nisam ni setila,pa se razmisljam da nema mozda i to veze

skinula naravno :mrgreen:
jeste reloaded :D e sad postoji jos jedna mogucnost,odnosno razlog gasenja ( samo me blam da kazem :D ali moram ),naime obarala sam sistem pre mesec dana i nisam instalirala driver za graficku,jer inace ne igram igrice,a ovako mi ok radi komp,pa se nisam ni setila,pa se razmisljam da nema mozda i to veze

O.O
Vrlo je verovatno da je to problem. A takodje je vrlo verovatno da ce ti to ubuduce praviti problem. Instaliraj odmah :D

naime obarala sam sistem pre mesec dana i nisam instalirala driver za graficku,jer inace ne igram igrice,a ovako mi ok radi komp,pa se nisam ni setila,pa se razmisljam da nema mozda i to veze

Hahah , nikako nije blam , zato je krstarica tu! Da pomognemo.

Skinii obavezno najnovije drajvere za graficku. Ako ne znas kako ili ne znas kako se zove graficka ili ne mozes da nadjes, posalji mi privatnu poruku da probamo da resimo to :-)

Hahah , nikako nije blam , zato je krstarica tu! Da pomognemo.

Skinii obavezno najnovije drajvere za graficku. Ako ne znas kako ili ne znas kako se zove graficka ili ne mozes da nadjes, posalji mi privatnu poruku da probamo da resimo to :-)

Ja skinula juce driver za graficku ( sad ne znam jel to najnoviji ) i opet se ugasila posle pet min :cry: ne znam jel to sto sam je skinula znaci da je update-ovana ili ne?

- - - - - - - - - -

Takodje drivere za zvucnu karticu. Jer zbog nje takodje samo ispadnes iz igre :D

i zbog toga???uuu nisam znala :)

Ja skinula juce driver za graficku ( sad ne znam jel to najnoviji ) i opet se ugasila posle pet min :cry: ne znam jel to sto sam je skinula znaci da je update-ovana ili ne?

- - - - - - - - - -

i zbog toga???uuu nisam znala :)

Najbolje ces da proveris tako sto ces otici na zvanican sajt firme cija ti je graficka.
A da takodje se to desava ako ti nije zvucna up-to-date.

tamo i jesam skinula,a zvucnu nemam updateovanu,skinula sam neki driver robot koji valjda skida drivere koje nemas.Sta ako ni to ne pomogne?

najbolje je da ti manuelno trazis drivere, a ako ni to ne pomogne, smislicemo nesto.
Potrazi npr. ima li neki FIX na torrentima ili vidi u komentarima da li je jos neko imao taj problem.
Takodje mozes probati neki drugi crack. Ja uglavnom skidam sa GCW.

Evo resenja za osnovnu sims 3 igricu sa nekom ekspanzijom, bar ljudi kazu da radi :)

You have to make sure DEP is turned off for the Sims 3.

Go to Control Panel > System > Advanced System Settings > Performance Settings > Data Execution Prevention.

Click on Turn on DEP for all programs and services except those I select:

Then press Add and go to

C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
OR
C:\Program Files (x86\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

And add the application TS3. If you have any expansion packs, then go to the Electronic Arts folder in Program Files, select the expansion, go to Game then Bin, and select the TS3SP(xx) or TS3EP(xx) file and add it to the exceptions.

Back