T
trachara
Gost
al' si ti danas nadrndana!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nista licno tracara... nisam nadrndana tebe ili nekog posebnotrachara:al' si ti danas nadrndana!
DjuraMornar:Ra-ta -tata...
koji je tvoj problem?
Uopste nisi u pravu.Niko ne govori ovde o " Eliksiru mladosti"...
Naravno da jedna krema kupljena u parfimeriji ili ona u apoteci ...ili ona napravljena kod kuce.....sadrzi kompleks vitamina....koji prosto hranio tvoju kozu, osvezava je...i samim tim ona izgleda i mladje i lepse.
Moja mama u zivotu nije stavila kremu na lice pa nema ni jednu boru....genetika sta li....a opet njena drugarica , koja sada ima 70 godina, od kada znam za sebe , stalno je u torbici sa sobom imala neku kremicu....u jako maloj bocici...i to bi , kada bi sedele na kafi...pokatkad vadila i stavljala oko ociju....
Ta zena je ko balzamovana...Dakle te price , da su kreme s.... su deplasirane....jer nisu. Zaista nisu.
Ni sama nisam tip koji se "maze" ,nemam tu naviku.....ali nateracu sebe...svesna sam da to, ako nista, a ono moze uciniti da ti lice izgeda svezije ako vec ne i mladje.
e i ja imam neku babu..ima sto godina...a bore samo oko usana, na ostatku koze ni jedna jedina, zategnuta skroz. elem, zanju je poznato da je odvajkada koristila razne kremice, dok je imala love kvalitetne, a kad nije mackala se nekim manje dobrim, u vreme krize cak i uljem!DjuraMornar:Ra-ta -tata...
Moja mama u zivotu nije stavila kremu na lice pa nema ni jednu boru....genetika sta li....a opet njena drugarica , koja sada ima 70 godina, od kada znam za sebe , stalno je u torbici sa sobom imala neku kremicu....u jako maloj bocici...i to bi , kada bi sedele na kafi...pokatkad vadila i stavljala oko ociju....
Ta zena je ko balzamovana...Dakle te price , da su kreme s.... su deplasirane....jer nisu. Zaista nisu.
Ni sama nisam tip koji se "maze" ,nemam tu naviku.....ali nateracu sebe...svesna sam da to, ako nista, a ono moze uciniti da ti lice izgeda svezije ako vec ne i mladje.
marina.c:@ra-ta-tat
Ako želiš da saznaš kako koža(naš najveći organ) stari, mani mene i ove ovde na forumu- lepo pitaj nekog dermatologa,i razjasniće ti. Ja sam ti spec. za pluća i o uticaju duvanskog dima na plućne bolesti, posebno bronhogeni karcinom ,mogu do jutra. A , bogami ,i o uticaju istog na kožu...
A da starimo svi( pa i ja i ti)- starimo. Ja se "ne mackam" da bih večno ostala mlada. To je stvar kulta negovanja. Kao kad pereš zube- Moraćeš kad tad ta odeš zubaru da ti popravi kvar ma koliko ih minuta prala dnevno... Pozdrav!
ra-ta-tat:Ma ti si nesto lose procitala... nisam ja rekla da koza ne stari, nego sam rekla da je to normalno i isto tako nisam nigde rekla da se ne treba mazati jer se stanja koze ne mogu promeniti u bilo kom smislu... ja sam rekla ono sto sam rekla... a to je da ne treba biti opsednut borama jer nije dobro za zdravlje... mislim stres i tako to... bez potrebe frustracije. Treba zivot prihvatiti takav kakav jeste... ja nisam kriva sto mene ljudi ovde ne razumeju, a ja cu im se smejati za zamenu teza kada god to urade...
)
i tebe nije niko dirao, niti je dirao plucne bolesti, niti kozu kao najveci organ
da ti pratis malo vise ovaj forum znala bi da sam ja najvise aktivna na temama o kozmetici, a to nije zato sto se u nju ne razumem ili zato sto je ne koristim
naprotiv!!!
i samo da znas da mi zubari nisu popravljali zube od moje 16godine...a isla sam na kontroleredovno
to je zato sto se jako pazim... u svakom pogledu se pazim
cak i sada u trudnoci sam jedina trudnica koja nema problema... kuc kuc kuc... sa desnima i/ili zubima
u svakom slucaju, savetujem ti ubuduce pazljivije citanje kada zelis vec da drzis nekom lekcije o starenju i slicno....
ra-ta-tat:Ma ti si nesto lose procitala... nisam ja rekla da koza ne stari, nego sam rekla da je to normalno i isto tako nisam nigde rekla da se ne treba mazati jer se stanja koze ne mogu promeniti u bilo kom smislu... ja sam rekla ono sto sam rekla... a to je da ne treba biti opsednut borama jer nije dobro za zdravlje... mislim stres i tako to... bez potrebe frustracije. Treba zivot prihvatiti takav kakav jeste... ja nisam kriva sto mene ljudi ovde ne razumeju, a ja cu im se smejati za zamenu teza kada god to urade...
)
i tebe nije niko dirao, niti je dirao plucne bolesti, niti kozu kao najveci organ
da ti pratis malo vise ovaj forum znala bi da sam ja najvise aktivna na temama o kozmetici, a to nije zato sto se u nju ne razumem ili zato sto je ne koristim
naprotiv!!!
i samo da znas da mi zubari nisu popravljali zube od moje 16godine...a isla sam na kontroleredovno
to je zato sto se jako pazim... u svakom pogledu se pazim
cak i sada u trudnoci sam jedina trudnica koja nema problema... kuc kuc kuc... sa desnima i/ili zubima
u svakom slucaju, savetujem ti ubuduce pazljivije citanje kada zelis vec da drzis nekom lekcije o starenju i slicno....
Mislis impact factormarina.c:I nemoj se nervirati što ti ovde ne priznajemo diplomu "NAJPRISUTNIJA NA TEMAMA O KOZMETICI"-jednostavno-ima mali IF(imact factor) ako uopšte znaš šta je to. Nerviranje nije preporučljivo za treći trimmestar(prve) trudnoće.Živa ti nama bila i naučila veštinu komunikacije među ljudima, pa makar i preko "tastature i ekrana" kad već nisi to ponela iz kuće i osnovne škole...Jer, kako ćeš kao buduća majka moći da vaspitavaš dete.
Pozdrav. (bez smajlija koji se plezi. To ni moja deca ne koriste.)
ja sam lepo rekla da se interesujem za kozmetiku, a to verovala ili ne NE ZNACI da sam opsednuta anti age kozmetikomDjuraMornar:Pa ratatataMmmm....sto odmah ne kazes...hahahhhhhbuahaha....ko je sada ovde opsednut? Onaj ko na ovom podforumu nije postovao ni 3 posta sve zajedno...ili ti koja si upravo sama sebi uskocila u usta rekavsi gore boldovano...
Projekcija....kao i po obicaju....ne redak si slucaj ovde na forumu.