Garažna vrata

Moze to da se napravi od cetvrtastog profila cevi,recimo 30mm x20mm.Od toga napraviti dobar ram.Ima rebrastog pocinkovanog lima na stovaristima,razne dimenzije.Pop nitnama sjedne strane postaviti lim na ram za vrata,posle ubaciti stirodur,namerno kazem stirodur,jer misevi nece da ulaze unutra,kao na stiropor,ako slucajno ostane neka rupica.Onda isto sa druge strane pop nitnama zatvoriti rebrastim limom.I ako ces klizeca vrata,onda normalno iz jednog dela,a ako bi na sarke,onda iz dva dela zbog tezine.Ne bi to mnogo ni kostalo,a lepo bi izgledalo,a i bilo sigurno.

uff sad sam pogledala...deluje mi sve jako dotrajalo i puno rdje, mislim i na drugu oprugu koja JOS nije pukla i sam mehanizam...
tako da verujem da bi mi bilo bolje odmah zameniti obe :prstic:
a evo i puknute
v3.jpg v1.jpg

uff sad sam pogledala...deluje mi sve jako dotrajalo i puno rdje, mislim i na drugu oprugu koja JOS nije pukla i sam mehanizam...
tako da verujem da bi mi bilo bolje odmah zameniti obe :prstic:
a evo i puknute
Pogledajte prilog 891825 Pogledajte prilog 891826
To je to, opruga obicna, naruci, pozovi majstora (mozes i onog sto ti preporucio zavarivanje, nije nikakva nauka da se stavi opruga), osmrglaj, antirost, osnovna (uljana, nikako nitro jer su pod uticajem spoljasnjih vremenskih uslova, jeste da treba par dana da se osusi ali za spoljne elemente ide uljani razredivac), zavrsna, ofarbaj, to mozete i sami ... i za najvise 100 - 150e vrata kao nova.

Back