GANGLION NA RUCI???

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ponekad mogu spontano da se provale i evakuisu limfom i krvotokom van organizma.Ovo bi mogla da isprovocira i limfna drenaza ruke ,ali nema nikakve garancije da ce uspeti,zavisi od slucaja do slucaja.(naravno ne limfna u kozmetickom salonu nego prava strucna-medicinska :) )

...hvala....mene zanima ima li trajnog izlecenja ili se to stalno vraca, koliko sam citala u 80% slucajeva se vrati cak i kao se odstrani hiruskim putem..sto opet
ukazuje na to da mu je jako tesko "doci glave"...

...hvala....mene zanima ima li trajnog izlecenja ili se to stalno vraca, koliko sam citala u 80% slucajeva se vrati cak i kao se odstrani hiruskim putem..sto opet
ukazuje na to da mu je jako tesko "doci glave"...
-----------------------------------------------------------------------------
meni se stalno vraca
imala sam operaciju pre 10tak godina, pa mi se vratio godinu dana kasnije (otprilike)
onda su ga izpunktirali, pa se vratio posle 7-8 godina
moj sadasnji lekar mi kaze da ako mi ne smeta da ne cackam mecku
mislim da na zalost nema trajnog izlecenja (nekad je manji nekad veci, nekad se ne javlj godinama, pa onda se javi i tako bar moj slucaj), ako te boli i smeta pri koriscenju ruke onda bi trebalo da ga odstranis (tj doca), al da je ruzno ruzno je:(

Pa posle godinu i po dana da te pitam Affro,kako je zavrsio tvoj Ganglion?
Naime mojoj cerci se desi pre neki dan i eto zavrsili sve preglede,specijaliste,nalaze i,skaniranja i odlucih da ne secemo jer sam srecom pregledala ovde vase postove i rekoh ne.
Iako ovde ovi hirurzi bi sekli ko frizeri kosu.Dok ne uhvate skalper nisu zivi.
Sad njen Ganglion je manji od zrna graska i malo je bolelo...sad vise ne.
Ovaj hirurg me plasi da ce to da neizastovno da raste i da ce morati da se sece.Hvala Bogu interenetu znam sada o Gaglionu vise od njega:p i nema secenja.

..nisam imala ja nego cerka, skoro da joj se povuklo...sva je sreca pa je bilo na unutrasnjoj strani sake i zgloba, pa nije nesto ni padalo u oci,
i tako je i kod nje bilo maleno, ali je ona jedno vreme to pritiskala kao da prosto "vrati"...kad smo iscitali sve odlucili da ne dira...mada na nikakve
pregleda nije ni isla..inace je strasno antiprotivna kad su lekari u pitanju i za sve sto bas, bas ne mora, ne ide...a odrasla je pa moze sama da
odlucuje o tome...

...vraca se ne vredi ga operisati...samo neka ne dira....

Moja cerka ima na spoljnoj strani zgloba sake i ne vidi se ako ne savije saku na unutra.
Ali morala sam da iskontrolisem ,sve vrste rakcina i tumorcina su mi se motale po glavi,sto nise nikad izkljuceno kad ti tako nesto naraste.

Hvala Affro na informaciji:)
Da ne bi vas ovde na Zdravlju, da sam procitala vasa iskustva pre nego sto sam otisla kod specijaliste,sad bi mi cerki vec pola sake odsekli!:(

Moja cerka ima na spoljnoj strani zgloba sake i ne vidi se ako ne savije saku na unutra.
Ali morala sam da iskontrolisem ,sve vrste rakcina i tumorcina su mi se motale po glavi,sto nise nikad izkljuceno kad ti tako nesto naraste.

Hvala Affro na informaciji:)
Da ne bi vas ovde na Zdravlju, da sam procitala vasa iskustva pre nego sto sam otisla kod specijalister,sad bi mi cerki vec pola sake odsekli!:(

....xeexeexe...daleko bilo, ja nisam neki panicar, ali bi moja majka uradila isto....

...samo neka je dete dobro, vremenom ce i zaboraviti na to, a onda se moze iznenaditi da ga vise nema.....srecno:)

Back