Galopirajuce obezvredjivanje?

kako niste razumele? radnja se odvija u jednom malom mestu u kome devojka, ocigledno mentalno naprednija od svojih vrsnjaka, pokusava da ubije vreme sa onim sto ima u ponudi... sa nekim na koga, da su normalni uslovi, ne bi ni obratila paznju... znate kako to ide... kao nova doktorica kad dodje kod nas u mahalu...

e rile..koja je tajna tvog "uspeha",mis'im...kako to da si bas ti omiljeni retard moderatora,to da si retard je axiom...razumes,ali kako vec 3 god. furas isti nik,jel te ne banuju zato sto se druzite privatno ili oni u tebi vide potencijal koji mi obicni korisnici ne vidimo?

e rile..koja je tajna tvog "uspeha",mis'im...kako to da si bas ti omiljeni retard moderatora,to da si retard je axiom...razumes,ali kako vec 3 god. furas isti nik,jel te ne banuju zato sto se druzite privatno ili oni u tebi vide potencijal koji mi obicni korisnici ne vidimo?

Rileta ne diraj ..... on je naprosto fascinantan u svemu ... a to što ga ne razumeš na pravi način, to je ipak samo tvoja falinka.

Rileta ne diraj ..... on je naprosto fascinantan u svemu ... a to što ga ne razumeš na pravi način, to je ipak samo tvoja falinka.

Upravo tako. Rile je :heart:.
:)

Pravo je cudo kako ti nisi zaradio ban za poslednjih sedam dana...:roll:

Back