- Poruka
- 4.953
To znachi da je tvoja shta god vech kulturna osoba i ne zzeli da izkljuchi trechu osobu iz razgovora da se ne bi osechala kao 13-to prase.
I znachi da si ti bezobziran i ljubomoran....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znachi da je tvoja shta god vech kulturna osoba i ne zzeli da izkljuchi trechu osobu iz razgovora da se ne bi osechala kao 13-to prase.
I znachi da si ti bezobziran i ljubomoran....
e rile..koja je tajna tvog "uspeha",mis'im...kako to da si bas ti omiljeni retard moderatora,to da si retard je axiom...razumes,ali kako vec 3 god. furas isti nik,jel te ne banuju zato sto se druzite privatno ili oni u tebi vide potencijal koji mi obicni korisnici ne vidimo?
Rileta ne diraj ..... on je naprosto fascinantan u svemu ... a to što ga ne razumeš na pravi način, to je ipak samo tvoja falinka.
e rile..koja je tajna tvog "uspeha",mis'im...kako to da si bas ti omiljeni retard moderatora,to da si retard je axiom...razumes,ali kako vec 3 god. furas isti nik,jel te ne banuju zato sto se druzite privatno ili oni u tebi vide potencijal koji mi obicni korisnici ne vidimo?
banovace me kad me smori ovaj nik,polako...Pravo je cudo kako ti nisi zaradio ban za poslednjih sedam dana...![]()