Галеб

Галеб

Блиски сусрет са галебовима ми је потпуно разорио идиличну слику о тим белим морским птицама, пратиоцима бродова..
Никакве романтике нема у њима, ружне су, грабежљиве, прљаве птичурине које праве несносну буку својим кликтањем. Спремне су да отимају храну са стола, да вребају скачући по крововима..
У њиховој близини се осећам као у Хичкоковим Птицама, јежим се!
Лепе су само док лете изнад мора.

received_610258200505032.jpeg

Тко лети, вриједи, тко вриједи, лети, тко не вриједи, не лети.

,, Ја сам ти најискренији и најпоштенији дечко овде, на овим просторима. Видим да ми не вјерујеш, а истина је.
Само давно сам сватио, ако оћеш јебат, мораш лагат!
А ја морам, имам то нешто појачано не знам как се зове, ак не јeбем, морам дркат по пет, шест пута дневно, иначе ме боли за попиздит!
Није то смјешно, како се мош смијат, боли то јако..
Једном као дечко, имо сам ваљда шеснаест, нисам још јeбао, тек са седамнаест, био у пољу са родитељима и тако ме заболила јаја да су ме донели дома.
Отишо се истушират и издркао једном, двапут.. Тек после петог пута ме престало болит у јајима!
Јесам, как нисам и раније дркао, почео сам са тринаест, нисам ни сјемена још имао, једва сам чекао кад ће кренит.

Имао сам посље цуру, две године смо живили заједно, она ме сјебала. Није волила секс, жалила се да је боли, стално је кукала а баш сам је волио. Али мени кад дође ја морам јебат, кужиш..
Кад ме оставила, хтио сам се убит.
Ишо сам у Русију радит, а није ми то нешта било само сам ето руски научио.
Онда сам дошо на море радит, женски колко оћеш а ја неискусан, не умијем прић. Видио сам на плажи, на базену неке талијане како одводе цуре, није ми било јасно како.
А онда сам једног нашег провалио, старији је био, никакав, низак ћелав пуначак и почео сам га пратит шта ради, како прилази женскама.
Бирао је само бомбе, супер рибе и сваку је јeбао. Морао сам сазнат како. Упозно сам се с њим и он ми понуди да ми покаже, заједно да ловимо. Нађемо двије женске, он ме пусти да изаберем коју би.
Заврши он причу са њима, одведемо их у собу, он његову креше, ова моја неће. Ја се зајебо, изабро погрешну. Напали се ко коњ, они се јебу поред нас а ова неће. И ја попиздим и одем. Пођем пјешке а то ти седам осам километара од града у неком кампу било.
Заустави ме полиција, почну ме испитиват, оће ме претресат. Ја попиздио, пустите ме укурац, можте ми само дигнут курaц наћ, нисам јeбао, идем пешке, и ви ме зајебавате. Требали би ме у стан одвест! Они се исмијали и отишли, оставили ме.
Онда ме он звао, пита ди сам да дође по мене. Него как него дођи иди укурац, ево ме у по ноћи сам по путу и још нисам јебо!
Дошо по мене, ваљда се сажалио, па ме после научио како он то ради и тако је почело. "

Ако каниш побједити, не смијеш изгубити.

,, Тај матори је имао бесно ауто и новце и никад нисам сазнао откуд му, али никада није трошио на женске. Пуцао је само на најбоље прилазио без срама. Свакој је одма било јасно да хоће секс и пристајале су. Ако га која одбије није важно, оћеш оћеш, нећеш - не мора има других.
Тако сам и ја.
Што је страшно ако неће? Ја се захвалим на угодном разговору, увјек сам културан и фин и идем даље. А мало не разумим те што неће, па није сапун да се истроши..
Попиздим од оних које би а ме завлаче, нећкају се.
Једну сам тако већ свуко, диго ми се, дирам јој пичку она влажна о само одједном неће и неће..
Одвезем је натраг, поздравим се а попиздио. Након три дана она мене зове. Е онда сам је развалио!
Увјек јeбем бар два пута на састанку, а њу сам три пута набијао као луд и више би а није било времена.
Никад нисам платио секс нити би. Умио сам глумит кавалира по неколико дана (то док сам почетник био) изводим на пиће, вечера шетња и не добијем пичкe.
Једну сам тако данима шетао и ниш и ноћ пре него је отпутовала падне секс, излудила ме. После ми причала да је ишла на нудистичку плажу и напалила се, зато ми дала. Кужиш, имо сам среће.
Послије неколико година матори је несто, не знам што је са њим било, остала су нека два талијана и ја. Такмичили смо се ко је више јебо за сезону. Они имали паре, ја нисам а више сам јебо од њих.
Проблем био за кондоме, овди све скупо. Тражио очуху да купи дома и пошаље. Питао колко ти треба, ја му реко колко год мош купит.
Он нашо негде са неком картицом купио и цио картон ми поштом послао. Пуно ми ауто и соба било кондома. Никад нисам јебо без.
Само су могле пушит без, а тога је мало било, јeбига тога ми фали.

А можда је јер се нисам задржаво, сваку по један састанак и идем даље. Неке су беснеле посље, писале да сам ђубре да сам их искористио, а шта па дале су ми?"

Тко спава није будан.

,, Ја сам ти до неки триеспете, шесте јебо хиљаде женски.
По неколико у тједну, некад сваки дан друга.. А једном сам три јебо у једном дану, једва сам успио.
Прву сам јебо по дану, другу навечер, трећа зове а ја јeбем другу.
Кад сам завршио, зовем је да сам се успавао уморан од посла. И прије поноћи и њу изјебем.

Мого сам, могу и сад јебат колко оћеш. Једну сам од осам навечер до четри изјутра девет пута јебо. Једва сам на посо отишо. Не знам за њу, нисам је више видио.
Ко ће сватит женски мозак.. Јебо сам двије сестре. Знале су ко сам, тражиле ме. Упозно ме један колега са њима, он био са том једном а мени хтио ту другу а нешта сам заузет био не сјећам се. После неки дан сретнем ту његову и приђем јој, она пита знамо ли се реко не први пут те видим и закажем на ноћ секс.
После секса питам зар није са тим колегом, она као увређена што сам лагао, није ме препознала, преварио сам је. Каже свиђам се њеној сестри, да би да се јeбе самном. Другу ноћ изјебем јој и сестру. Питам как ти не смета што сам обе јебо, она као сестру си ми преварио а мени си се прво свидио. После ме звале обе ал ја нисам више хтио. А биле су прелепе обе, различите а обе згодне.
Једном сам неке четри женске јебо за пет дана, а биле су ту скупа. Прве три овојио и јебо ноћу на плажи, четврта није хтела да ми да, моро сам је водит на пиће. Виде нас оне три, гледају ме бесно а не могу ми ниш нит њој шта смију рећ и изјебем и њу.
Волим јебат напољу, на плажи, у парку.
Прекодана на једној ливади изнад пута. Паркирам, изведем их из аута, нагнем преко хаубе стргнем гаће и набијем се. Гледам как пролазе аута, неки виде как се јебемо, пали ме то.
Јебо сам у чуварској кућици на плажи, ух тресе кућица док набијам.
Јeбеш кревет, кад легнеш мош само заспат. "

Боље херојски устукнити него кукавички побједити.џ

,, Нисам ја ти сваштојеб. Мени се цура мора свидит, мора имат нешто. Пали ме видит јаке сисе оне брадавице, ух.. ил добро дупе ка се напне из гаћа, одма ми се дигне.
А колко их нисам јебо а нудиле се, јуриле ме, нисам мого.
Ак ми се свиди, ја одма прилазим, не губим време, немам страха да приђем, једино пазим да није с момком или мужем.
Није ме бриге за њих, нећу проблеме да ми раде. Раније нисам пазио, јебо сам удате мужу пред нос.
Једној сам пришо на плажи, сама била и хтела причат самном ал са мужем била на летовању и ја се склонио. Видио сам их навечер како шетају, а она ме гледа.
Сутра на плажу, она ми приђе каже отишо муж на излет, она није хтела и одведе ме у собу. Ух, добра је била, волила је одзада како ја волим, само се много драла, плашио сам се да ће ко доћ а палило ме то. Нисам одолио, снимио сам како је јeбем, чује се како виче : јеби ме јеби ме.. хи хи
Није знала да је снимам, нису ни друге. А шта, па да имам успомену.
Волим то.
Неку што је ту била сретао сам код маркета ди купујем, увјек је журила а би као самном. Дала ми и број телефона па сам јој писо да се нађемо, а све никако. И једном каже оће ал морам је одвест да нешто купи. Нађемо се а она опет нема времена, мора поћ по пицу што је наручила и ја кажем хајд ја ћу те одвест. Одма у колима јој завучем руку у гаће и паркирам ту близу ди се улази у парк. Навалим је на ауто и изјебем и само што сам сишо са ње и почо се закопчават, сећам се имо сам траперице, неки човјек дотрчи сдруге стране и поче ми лупат ауто. Дречи на њу, на мене и ја њу одгурнем од аута, сједнем унутра закључам врата, упалим ауто и одем. Посље ми писала то јој муж, ваљда је пратио а можда су ми хтели наместит шта.
Отад добро пазим ако јeбем заузету да је одведем ди нас не могу наћ. Не плашим се ја, мого сам се тућ сањим, а што ће ми то.
Нећу проблеме, због посла. "

Једна ласта не чини прољеће а камоли двије.

,, Мого сам се ја запослит и дома, а мале су плаће и немош тамо јебат. Мораш платит ил женит. Ма имам фејс, а само сам једну јебо што сам на фејс упозно. Кужиш, само једну.
Не да ми се писат, развлачит. Пробо сам, нисам ја за то. Гледам на интернету, свакакви има а кужим да збиља нису таке. Гледо сам и у порнићима как гутају, ух то би волио а таку никад нисам имо.
То би најволио доживит.

Ја сам ти за директно, кад видим неку одма јој оценим физиономију, нема везе седи ли, или как је обучена. Кад приђем док причам мало загрлим, пипнем. Ако ми да број, знам да ћу јебат. Неке ми се свиде так да одма у први тоалет идем издркат га. На састанку је узмем за руку и ставим доље да га осети да се диго.. Какви фејс и друштвене мреже. Тамо ми неке тражиле пенис да сликам. Јесу збиља, нисам сам слао, само кад траже а ништа отог.
Провалио сам ја и ове младе, то се не јeбе уопће, ми смо се ко млади јeбали ко зечеви по парковима, на балконима, у аутима свугди,а они ништа. Има тих младих а то су ти све глумице, то се не јeбе док се не надрогира, ил ненапије а ди ћеш то јебат. Мого би а нећу.
А видим и да на плажи ме гледају чудно што ми груди вако чупаве, не воле то, мисле да сам мајмун шта ли. Навикле на ове модерне без длака. И то сам неки пут кад бријем пенис мислио обријат а нисам.
И ове овдашње само сам једну јебо, не дају се, и та није овде из града него једно мањег места ту близу. И она после била љута и претила ми, свашта. Давно то било. "

Не вјеруј жени која лаже.

,, Прије сам мислио ал си нисам мого наћ цуру за женит. Кад не могу наћ за женит, морам јебат. Ниједна ми није пасала нако за женит. Која би ми пасала би неког да има новце и аута, одма пита које ауто возиш, имаш ли кућу, шта радиш..
Ја сам мого имат пара а нисам никад за тим јурио, треба живит, уживат у животу, јeбеш паре ак не уживаш. Зато сам увјек с кондомом јебо, да не би која трудна остала, моро би је женит а как би вјерово да је дјете моје?
Пријатељ мој један дома, два дјетета има и ниједно није његово. У свађи му жена неки пут рекла да дјеца и нису његова и њему допиздило уради тај днк и збиља ни једно није његово. А воли дјецу ко своју. Сјебала га, жа ми човјека.
Све рјеђе прилазим младим цурама, што ће ми то. Оне би удат се за каквог с пуно новаца, ниш нема од секса. Имам ја дома скупље ауто, а га не довозим овдје.
Такве ми ниш не требају што би се јeбала што ауто скупо имам. "

Боље испасти будала него испасти из влака.

,, Ту сам цуру случајно видио, пошо сам прошетат и мислио ди ћу, окренем ка тој ливади ди су коњи и спазим је как сама иде. Згодна, лјепо одјевена, млада. Ја успут уберем неки цвјет у трави, кавалир увјек и пођем је срест. Поздравим је, питам шта сама шета, а она руски одговара да не разумје. Почнем са њом руски говорит, она се так обрадовала, украјинка дошла ту радит, нема никог.
Тако сам је упозна. Виђали се , возио је свукуд у куповину и шетњу, свидила ми се. Ја се заљубио. Хтио сам је женит, помоћ јој. Збиља јесам. Жао ми било, причала ми да мајке нема, с оцем мало контакта, увјек сама а фина, културна, нако баш лјепа. А јес била некак чудна понекад. Некакву воду тражила да јој тргујем и ја донио, а она вели погрешна је мораш ми другу купит. Тако. Био сам баш добар за њу. Мало сам бринуо не би ли јој ко причао о мени, ал она није пријатељица имала, ни са колигицама није баш добро била. Послије неколико тједана мени се родитељ разболи и моро сам поћ дома. Био два тједна дома, сваки дан телефоном причали. Жалила се да јој тешко радит, да не море више и ја је молио да се стрпи док се не вратим. И један дан она зове, вели мораш доћ одма по мене, отказ ми на послу дали и морам селит немам ди. Мени родитељ сутрадан из болнице излази, не могу поћ кућу четристо километара за сат прелетит. Е животе... Молио је да се сачека пар дана да се вратим ил ди да је сместим док не дођем. Цјелу вечер сам зва људе де би је сместио док се не би вратио. Ујутру она ми написала да неће ниш од мене, да ће сама своје проблеме решит и свуд ме блокирала.
Мислио сам убит се.
Кад сам се вратио посље два дана, нигдје је није било. Хтио сам излудит. Не знам как сам преживио. Сјебала ме. "

Тко изгуби добитак, добије губитак.

,, Сам сам си крив шта сам вако добар. Требо сам је само јебат ко друге. За боље није. Јебаће се она за паре, има их што таке овде само чекају. Не зна да је среће имала шта је на мене налетила. И да ме ђубре тако откачи и свуд блокира.
Помишљо сам да јој је ко о мени нешта говорио, а није. Ишо тражио је, знао да је ту, осјећао а лукава је крије се код неког. Од колегице њене чуо да јој јавила как је момак узео код њега, новаца јој дао и помого. Молила да мени не говори ди је, да сам странац за њу.
Ђубре нашла јебача док сам код родитеља болесног био. Сад да ми гола дође не би је ни погледо а не јебо. Она јес млађа доста а није так млада скоро јој тридесета, није дјете да не би разумила.
А јeбе се ко на сладолед да иде. Волила ми је пушит, а јесам је и јебо, разваљиво сам је, јаукала је да је боли а није ми толики баш да би је могло болит. А можда је и то лагала. Ја не умијем друкчије, кад се напалим набијам ко луд. И њу сам јебо за дана на ауту, као се плашила да нас ко не види. Глумила је све, таке би само богато да се удају. Нек се сад јeбе за паре, сјетиће се каког је доброг момка сјебала.
Послије тога данима нисам воље имо ни дркат ни јебат. Јесам јебо, ал то преко воље, надо се да је заборавим. Цио мјесец ми је био одуран. Лоше сам се осјећао, прилазио цурама којим сам већ прилазио, заборавио. Јебо сам тек так, да ми досадно није. Све радије остајао лежат и порниће гледат, издркам и заспим. Устанем си спремит за јест, и кад једем опет пођем лећ.
Сад сам добро, радим, јeбем, једем.
Више нећу покушават наћ коју за женит се, касно је за мене.
Знам да ћу сам остат, па шта нисам ни први ни задњи. Живит ћу сам, дркат ак не будем имао за јебат.

Па шта?

Једино.. ак би нашо коју да воли гутат, е ту би женио! "

Гледајући једне ноћи кроз крошње борова звездано небо (прешло ми у навику да кад се нађем напољу у ведрим ноћима, бленем у звезде све док не почну да ме пецкају по образима упорним, непомичним сјајем) и чекајући звезду падалицу, у делићу секунде поверовах да сам је видела и покушах брзо да у себи изговорим жељу кад то беличасто светло крену на горе уместо на доле да пада и схватих да је глупи галеб прелетео над дрвећем. Проклетник лети ноћу, високо довољно да на секунд помислим да је звезда, бео довољно да га месечина прелије звезданим сјајем. Још један разлог да их не подносим, гадне птичурине.
Помислим на стварање света, како је Бог стварао биљке по врстама, животиње по врстама, не пише да је стварао људе по врстама..
Ту је писац погрешио, сигурна сам да је и људе стварао по врстама и да свака има своје место и разлог постојања.
Кај не?

Poslednja izmena:
daaa..galebovi su odvratna napast isto kao i golubovi.
golub je inače najgluplji među pticama.
a galeb.kako šta pojede tako da izvineš i izasere. ne znam da li znaš ali njegov izmet ako se zadrži može da nagrize lak na barci.
kad već spajaš seks a to o čemu pišeš je seks i galebove ... moja prijateljica ima katamaran..odnosno njen očuh i majka. ali to je neka druga pričaa...

Поласкана сам. Ти си једна од ретких, бар овде, за коју сам сигурна да разуме моје речи и пискарања чак и кад јој се не допада. Ако ти се допада, за мене огроман комплимент. Хвала арио
Dopada mi se. Komicno je, a opet i nekako tuzno, vidimo tu korene njegove hiperseksualnosti.
Stavljala si pod navodnike pa sam mislila da je necije, a ne tvoje.
Inace, tehnicki jako dobro napisano, jer ovo je meni pretesko za izvesti, da se stavis u muski pol i to jednog tako neobrazovanog lika, komonera koji se ispoveda o svom seksualnom zivotu. Vrlo darovito napisano, autenticno.
Jedino dijalekat nije dosledan, ali mozda tako treba.

Dopada mi se. Komicno je, a opet i nekako tuzno, vidimo tu korene njegove hiperseksualnosti.
Stavljala si pod navodnike pa sam mislila da je necije, a ne tvoje.
Inace, tehnicki jako dobro napisano, jer ovo je meni pretesko za izvesti, da se stavis u muski pol i to jednog tako neobrazovanog lika, komonera koji se ispoveda o svom seksualnom zivotu. Vrlo darovito napisano, autenticno.
Jedino dijalekat nije dosledan, ali mozda tako treba.
Хвала ти на коментару. Да, има доста тога да се избруси. Ти се бре мој човек. 😁

Navikla sam na tvoj drugačiji stil pisanja, na emociju.

Alanfordovski naslovi pojedinačnih priča vrlo su simpatični, kao i stil pripovedanja.

Zašto ne sagledati priču iz ' diskutabilne funkcije piškenja stojećki'?
I ja to ponekada radim.
Bude vrlo zanimljivo.

Alanfordovski naslovi pojedinačnih priča vrlo su simpatični, kao i stil pripovedanja.

I ja to ponekada radim.
Bude vrlo zanimljivo.
Ma ne pričuuu, mislio sam na to da žene preuzimaju funkcije muškaraca i time gube prirodnu prednost.

Meni su tu podjednako neshvatljivi motivi. Njegovi, da se ne zabavi motivima i ličnostima svih tih žena a njihovim da svoju individualnost zamene za broj u nizu zarad pretpostavljenog orgazma ili je sunce krivo.

I ja to ponekada radim.
Bude vrlo zanimljivo.
Хвала ти на коментару. ❤️🍀
П. С. Чувар долази у миру, само он види неке друге поруке у целој причи, а и то је ок.

Meni su tu podjednako neshvatljivi motivi. Njegovi, da se ne zabavi motivima i ličnostima svih tih žena a njihovim da svoju individualnost zamene za broj u nizu zarad pretpostavljenog orgazma ili je sunce krivo.
Изгледа да размишљање јесте нешто непотребно. 😁
На чијој си ти страни брее! :rotf:

Nista nije preterano, ostro perce....odlicna si...

Galeb, je niskoleteca ptica grabljivica, pa mi ne ide sa tim dijalektom....koji pre ide uz zrtvu, nego uz grabljivicu...

Poslednja izmena:

Back