Gajenje leske

Evo kako sam i obećao da ću reći kako se ovde radi,tj.kako je moje lično iskustvo.Jednom sam čak i prisustvovao ukoliko se dobro sećam to je bilo u techno park. Bilo je više njih navodnih investitora sede i slušaju kako "biznismeni"izlažu svoj program i plan.Ko u bioskopu platno i projektorom na zid
pokazuju npr.koliko im treba novca (1.500000) franaka da rade programe za kompjuter imaju firmu mislim u Ukrajini ili Estoniji i tamo razvijaju programe.Dele vizit karte pa ko voli nek izvoli.Prijatelju gde je tebi biznis plan kako bi se potencijalni investitor javio?? Ima li negde u Srbiji sajt
gde bi neko nešto radio da bi se neki investitor našo? Koliko imaš ti kapitala a koliko tražiš novca da započneš biznis sa lešnicima.? Ima još puno pitanja koja traže odgovore,najbolje da prvo pitaš nekog knjigovođu ili verovatno ekonomistu.A zaboravio sam imaš li kvalifikacije za poso
koji želiš da radiš? Verj da ovde i za čobanina moraš biti kvalifikovan.

........i tako.......:lol:

Kao uvek do sad.

Puno priče o želji da se ulaže i pomaže, a kad dođe vreme da se vade pare, onda cvrc.

Tako da, živi vi meni bili, al nemoj da nam mrsite i prodajete fore i fazone jer nam je dosta i ovih ovde domaćih mrsača i prodavaca ...........:pivce:

........i tako.......:lol:

Kao uvek do sad.

Puno priče o želji da se ulaže i pomaže, a kad dođe vreme da se vade pare, onda cvrc.

Tako da, živi vi meni bili, al nemoj da nam mrsite i prodajete fore i fazone jer nam je dosta i ovih ovde domaćih mrsača i prodavaca ...........:pivce:

Prijatelju već sam ti napsao treba li još da dodam.Kolika je investicija?Jesi li kvalifikovan za određeni poso? Nećeš mnogo dogurati ako misliš da zaradiš samo na blaćenju Tita.On je umro pre mnogo godina mani se njega vidi šta će ti doneti pare.
Da su tvoji preci tako radili ni petla nebi imali u dvorište.

Nabrojao sam ti sve u postovima od #40 .
Kvalifikovan sam i imam puno dvorište svega i svačega.

Tako da se ti maneš blaćenja mene i uplitanja drugih tema i priznaš suštinu, a to je da pare ne daš.

Imam ja sasvim dovoljno para da podignem ovakav zasad, al suština je bila u tome da temu prikažem onakvom kakva je zaista.

Samo pričate a kad dođe do konkretnog onda izvrdavate, al i to je odavno sasvim poznata stvar.

Tako da, živi vi meni bili, al nemoj da nam mrsite i prodajete fore i fazone jer nam je dosta i ovih ovde domaćih mrsača i prodavaca ...........:bye:

Poslednja izmena:

Back