лобисто

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam preko trideset biljaka i do sada nisam ubrala toliko krastavaca..danas sam nabrao krastavce,.. ide Doca u Grčku,.. pa nek ponese malo,..
Mislim da dogodine smanjim proizvodnju ( imam 3 biljke,.. dogodine ću da smanjim za 33 % - na dve![]()
)
Domaćii,organski,.. bez ijednog prskanja, od kada su posađeni
OK,.. ali hajde da vidimo zašto ? ( I danas mogu nabrati približno toliko - oko 9h ću ih obrati).Ja imam preko trideset biljaka i do sada nisam ubrala toliko krastavaca..![]()
Imam oko 15 iz mog rasada. Kupila neko seme. Pojma nemam koja je sorta.OK,.. ali hajde da vidimo zašto ? ( I danas mogu nabrati približno toliko - oko 9h ću ih obrati).
Hoćeš ti da pišeš kako ih gajiš,.. ili da ja pogađam ? Inače znam jedan još bolji način gajenja za tebe -- To za dogodine.
Koliko ih je iz rasada ?
Time ispereš azot, koji je njima najvažniji element .I zalivam, zalivam.. Milsim, ostavim crevo pa natapam zemlju, ali su se
pukotine oko njih otvorile i pitaj Boga gde ta voda ide..
Da. Imali su manje listova. Oni s pijace su bili pikirani. Valjda su bili uI da ih imaš iz semena, sada bi prestigli ove iz rasada.
da malo pogađam
1. Ti tvoji iz rasada su imali manje listova kada si ih sadila - od onih sa pijace ?
A šta da im radim?Time ispereš azot, koji je njima najvažniji element .![]()
Da im daš po 3 litre vodeA šta da im radim?
Za ambroziju ne znam,.. verovatno valja,.. ali znam za koprivu,.. to je Azot ( i Fe),.. i to bude sigurno dobro,. I živinsko ima dosta Azota..A da potopim ambroziju u vodu, pa da ih time zalivam?
е па ми већ посадили краставце, ако ниси приметила.Ako presadjute za pelcere, treba Vam mnogo dugacko korenje, koje ste dobili iz tegle sa vodom
A ovo sve drugo si ukapiralaне капирам за пелцере, ал добро... није ни важно.
нисам све ни прочитала.A ovo sve drugo si ukapirala?