intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Pa da ona je krivaMaxy:PA mogla je da dodje kod mene,salim se:razz: .Mogla je malo da se pomeri.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da ona je krivaMaxy:PA mogla je da dodje kod mene,salim se:razz: .Mogla je malo da se pomeri.
zelenooka:Snežna, ovde u GSB-u nema mrdanja...Gde uđeš i staneš, tu i ostaneš.
![]()
Čekaj... Sećam se jedne devojke (imala je jedno 17-18 godina u vrh glave) od pre godinu dana (na jednoj autobuskoj stanici), čim je izašlo prvo iole letnje sunce, ona je obukla sledeću odevnu kombinaciju: kratka majcica do ispod grudi sa prihvatljivim dekolteom, suknjica mini-mini. Dakle - meka devojačka koža lebdi na sve straneMaxy:Pametno!A sa ovim za bujne grudi se ne slazem.Ako si ih namerno izbacila,kako mozes da ocekujes da ljudi ne gledaju?
Snezna_kraljica:Čekaj... Sećam se jedne devojke (imala je jedno 17-18 godina u vrh glave) od pre godinu dana (na jednoj autobuskoj stanici), čim je izašlo prvo iole letnje sunce, ona je obukla sledeću odevnu kombinaciju: kratka majcica do ispod grudi sa prihvatljivim dekolteom, suknjica mini-mini. Dakle - meka devojačka koža lebdi na sve straneI lepo je za videti, razumem. I svi, ali bas SVI muškarci na stanici su se okretali ka njoj u više navrata, kao fol, gledaju da li ide autobus.Priznajem - NEMOGUĆE je da ne pogledaš.
I to je sasvim druga situacija od one koju ti pričam: ova devojka je to smišljeno uradila, sa namerom. I nije je bilo briga da li je gledaju neki fini momciili perverznjaci, crni cigani, serijske ubice, lopovi ili bolesnici koji će narednih 10 dana drkati misleći na nju. E, pa, kažem - fuj fuj fuj!
![]()
Ne oblačim se napadno NIKAD, ali čak i kad je majica normalna perverznjaci mogu da nađu razlog da nepristojno bulje.
ili, kad su amortizeri u busu propali, pa blago poskakujemo - i ja i one.![]()
Nisam siguran da joj nije prijalo.Barem je delovala tako,ne znam mozd gresim.margarita_25:ja ne mogu da verujem da bilo ko moze da uziva u tome!
koliko puta sam videla da tako neki matori perverznjak pocne da se trlja o preplasenu devojcicu, a niko da odreaguje!
misliti da joj to prija, prosto je odvratno!
u takvim situacijama je dovoljno samo pogledati mucenika i bezi glavom bez obzira!