gadljivost

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
citam sad jedan odgovor na drugoj temi, pa sam dobila inspiraciju :)

svako od nas je bio i ostao gadljiv na neke stvari
i onda se nekad nesto desi, zbog cega predjemo na level2 i tu gadljivost prosto savladamo
na sta ste vi bili posebno gadljivi i koji je to bio trenutak kad ste je prevazisli
na sta ste ostali gadljivi i dalje

ja sam na bube bila
secam se da je jedno leto bila navala onih crnih sa oklopom koji krcka, a koje su letele samo nocu na svetlo
i secam se da smo blindirali celu kucu spustanjem metalnih salona kako one ne bi usle
tad nismo imali komarnike, koji bi bili mnogo prakticniji :)
jedno jutro sam usla u dnevnu sobu i videla kako buba istrcava ispred mene i uvlaci se ispod troseda
uzasnuta odmakenm trosed od zida da bih je ubila jer mi je neopisivo bilo grozno da sedim u sobi u kojoj je buba
i uzasnem se kad sam videla da je citav parket bio prekriven tim istim bubama
prva reakcija je bila da pobegnem iz sobe
druga da neko to mora da sredi dok nam ne dodju roditelji sa posla, jer zamisli da se uvuku u komode i fioke
zestoko sam se borila sa sobom dok sam ih usisavala, a usisivac na kraju izbacila ceo napolje da se slucajo ne izvuku

a miseva se i dalje plasim i gaduckam

Ne gadim se bas previse na bube ,al ono ne volim ih previse..Juce sam u sred noci klala nesto sto lici na stonogu koja bi da me napadne:lol:Izudarala sam je dok se nije raspala u paramparcad...
A ko mala sam imala problem sa mravima jer sam ih zamisljala u prirodnoj velicini,tj onako glomazne i njihove glave itd...Stvarno je divno cudo kako sam ispala normalna s obzirom na sve fiksove i snimanja glave:rotf:

Gadim se miseva a bogme i bojim i to bas onako bolesno i to mi je ostalo jos uvek ali u manjoj meri kao :roll: Nisam prevazisla samo eto..bas pre nekog vremena imali smo misa u kuci,cetiri dana nisam spavala slusajuci kako struze.Bukvalno lezim u mraku i jezim se.I onda se u sred noci uhvatio na lepak i poceo jadan da cijuce.Bilo mi je zao al bilo me i strah da pipnem taj karton i kad sam ga videla nesrecnika onako malog ulepljenog nekako sam ga iznela i stapom pokusala da ga otkinem sa papira.Ne znam dal je preziveo nisam mogla da gledam zeludac mi se okrenuo :sad2:

Gade mi se misevi, pacovi, krtice,... Jedino su mi veverice cakne :zaljubljena:
Bebece pelene su nesto na sta ti prodje gadjenje kada dobijes svoje dete.
Inace, svasta nam moze biti odbojno, ali kada je neko nas u pitanju a potrebna mu je pomoc, to se prevazidje.

citam sad jedan odgovor na drugoj temi, pa sam dobila inspiraciju :)

svako od nas je bio i ostao gadljiv na neke stvari
i onda se nekad nesto desi, zbog cega predjemo na level2 i tu gadljivost prosto savladamo
na sta ste vi bili posebno gadljivi i koji je to bio trenutak kad ste je prevazisli
na sta ste ostali gadljivi i dalje

ja sam na bube bila
secam se da je jedno leto bila navala onih crnih sa oklopom koji krcka, a koje su letele samo nocu na svetlo
i secam se da smo blindirali celu kucu spustanjem metalnih salona kako one ne bi usle
tad nismo imali komarnike, koji bi bili mnogo prakticniji :)
jedno jutro sam usla u dnevnu sobu i videla kako buba istrcava ispred mene i uvlaci se ispod troseda
uzasnuta odmakenm trosed od zida da bih je ubila jer mi je neopisivo bilo grozno da sedim u sobi u kojoj je buba
i uzasnem se kad sam videla da je citav parket bio prekriven tim istim bubama
prva reakcija je bila da pobegnem iz sobe
druga da neko to mora da sredi dok nam ne dodju roditelji sa posla, jer zamisli da se uvuku u komode i fioke
zestoko sam se borila sa sobom dok sam ih usisavala, a usisivac na kraju izbacila ceo napolje da se slucajo ne izvuku

a miseva se i dalje plasim i gaduckam

Gadno mi je kad ne peru ruke,i ne povlace vodu,i ponekad na bube,i kad sa takvim rukama ljudi jedu...:smajlikojipovraca::lol:

- - - - - - - - - -

Staznam...ni nasta posebno...ajd recimo na gliste

Ti si oguglao na sve muke XD

Back