dive
Legenda
- Poruka
- 61.234

i onda mi neki muskarci i zene kazu da su gadljivi na strije

na sta ste vi gadljivi?
ja na miris zumanca na tanjiru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra ti je ta veza strija i zumanceta.
Na smrad zapustenosti stana, zene, ulice.
To oko strija je interesantno, da sam zena bilo bi mi indikativno da se onaj s kojim imam dete gadi na strija,
Kod devojki i zena koje drze cenu ocekuje se i da su idealne, kod normalnih zena se to ne ocekuje, pa i ne smeta.
Zena koja se ponasa kao starleta i trazi idealno, ne sme da ima strije, jer je onda smesna.
Ne stavljaj ih u tanjir...
elijen
i onda mi neki muskarci i zene kazu da su gadljivi na strije
na sta ste vi gadljivi?
ja na miris zumanca na tanjiru![]()
Dobra ti je ta veza strija i zumanceta.
Na smrad zapustenosti stana, zene, ulice.
To oko strija je interesantno, da sam zena bilo bi mi indikativno da se onaj s kojim imam dete gadi na strija,
Kod devojki i zena koje drze cenu ocekuje se i da su idealne, kod normalnih zena se to ne ocekuje, pa i ne smeta.
Zena koja se ponasa kao starleta i trazi idealno, ne sme da ima strije, jer je onda smesna.
a da budemo iskreni, smesna je i zena koja se ponasa kao starleta i bez strija![]()
Gadljiva sam na svašta. Mahom na neke karakterne osobine.
A inače... Na cigarete, više nikada sa pušačem. Na ružno ponašanje za stolom- mljackanje, drobljenje i tako od jela pravljenje pomija, srkanje,... Na delenje mlečnih proizvoda sa nekim, čak ni iza sina ne mogu da popijem jogurt npr. Na dlaku životinja, stresm se kada mi se o nogu očeše pas, mačka... Na neizdepilirane pazuhe žena. Na ružna stopala. Na prljave uši, to redovno primetim pa dobih nadimak ČačkoušacNa nezdrav osmeh. Na lizanje kašike dok se sprema hrana i za druge ljude. Na miševe i ostale glodare.
Nastaviće se![]()
gadljiv sam na sve i svasta-prljavstinu,smrad,neurednost
sve mora da mirisie uvek bude cisto i pod konac
- - - - - - - - - -
povratj
Gadljiva sam na svašta. Mahom na neke karakterne osobine.
A inače... Na cigarete, više nikada sa pušačem. Na ružno ponašanje za stolom- mljackanje, drobljenje i tako od jela pravljenje pomija, srkanje,... Na delenje mlečnih proizvoda sa nekim, čak ni iza sina ne mogu da popijem jogurt npr. Na dlaku životinja, stresm se kada mi se o nogu očeše pas, mačka... Na neizdepilirane pazuhe žena. Na ružna stopala. Na prljave uši, to redovno primetim pa dobih nadimak ČačkoušacNa nezdrav osmeh. Na lizanje kašike dok se sprema hrana i za druge ljude. Na miševe i ostale glodare.
Nastaviće se![]()
...bas gadim - gadim, onako da mi se smuci? Iskreno, retko cega...mozda vlaznih dlaka i teske prljavastine...
...gadim se buba, narocito tvrdokrilaca i slepih miseva...ne volim mokar hleb a na ljudima jedino smrad, prljave, dugacke nokte i kada se dugacka kosa zaznoji pa zalepi za kozu, jednu teniserku nisam mogla da gledam zbog toga, ako se neko seca Bartoli...nesto te dugacke - dugacke kose znaju da budu so - so, moraju biti prelepo odnegovane ili tokom sporta skupljene da bi bile pravi ukras inace cesto znaju da se osete, da im se lepe neke mokre dlake...bice da sam na dlake najgadljivija...ni svoje ne podnosim kamoli tudje, kada se o moju golu ruku ocesa u prolazu necija kosa...uh, tada odskocim...
Negativnih ljudi, sveznajućih ljudi, Vučića, Vučevića, Vučićevića i ostale gamadije.