gadljivi

Не знам, није до детаља, кад ми се неко гади онда ми је цео одвратан, вероватно и због неких својих особина.

bolje i to nego leskovčanke, vranjanke koje pokušavaju beogradski...:bljak:

jes.... al' vranje kad ti zamashe slabinama i otrese dukate ispred nosa zaboravis na naglasak i na to da moras prvo da joj opalis kevu da bi mogo nju jer je to tamo obicaj... a keva obicno ima brkove ko crnogorka iz jackovog posta :lol:

na kakve muškarce se gadite
strikno u pojavnom smislu
mislim onako na detalj koji vas baš turn ofuje

na one sa lisičijim očima i ljigavim osmehom
na one sa zalepljenim mobilnim kojima će svaki posao da propadne ako se u trenutku ne odlepe od te sprave
na one koji žele da završe sve i odmah jer su ih tako navikli , bahatost im je detalj uz zlatnu kajlu
na one koji ostavljaju patetične klipove

на оне који смрде на пиво или ракију
на оне који се не одлепљују од телевизора док је утакмица, грицкају семенке и пију пиво-то су тзв "навијачи" који се куну да "воле" спорт
на оне који имају браду и/или бркове

на оне који смрде на пиво или ракију
на оне који се не одлепљују од телевизора док је утакмица, грицкају семенке и пију пиво-то су тзв "навијачи" који се куну да "воле" спорт
на оне који имају браду и/или бркове

ajde ne lencari no mi donesi jos jedno pivo :lol:

p.s. opisa me ko sa slike hbt... :(

Na grebatore sam takodje gadljiva, oba pola.
Na one sto puse, a uvek uzimaju cigarete od drugih i na one sto traze novcanik pola sata kada stigne konobar, nikad nisu gladni a uvek se ogrebu, nece da idu svojim kolima, ali te cekaju uvek da ih "trznes kad si vec usput" i na one koji te "cimaju" telefonom u nadi da ces ti njih ipak nazvati.....:bljak:

Back