Gadljivi?

EVIL MUCKY:
I IZVINI STA KU"AC TI JE CIST A SPER"MA.... :confused:

daj mi adresu,poslacu ti epruvetu sa mojom sper*om pa je prostudiraj.....i prouci......devojkama je slatka ja je jos nisam probao....

nauci da se u tekstu pisu:tacke,zarezi,znak pitanja......itd,itd,itd...............

xexexe......kome li sam ja hteo da posaljem epruvetu......

beofreak:
Okej mi je da kad mi partnerka popusi da se sa njom bas posteno i strasno ljubim... Ako joj pri tom i svrsim u usta takodje je ljubim, mada ona ustvari u medjuvremenu ili proguta ili ispljune tako da nemam bas mnogo sta gadno da osetim... Nije mi svejedno, nije da hrlim da je sto pre ljubim posle svrsavanja, ali elementarno postovanje prema njoj ako mi je vec popusila i primila moju spermu u usta je da joj priustim i pravo ljubljenje.... nikad nijedna nije odbila takav poljubac... vrlo cesto bi celu stvar jos vatrenije ponovili..... Uvek glasam za dobar oral......

kao prvo mogo bi elementarno da je ispostujes pa da ne kazes rec "ispusila" na forumu...lici kao da si je pokupio ispod plavog mosta......

mislim da je bolje da je ne poljubis i da niko od nas neza nego da je poljubis i da svi forumasi citaju kako ti je "ispusila"........spustas je previse......to je zalosno... :idea:

uopshte nisam gadljiv...i bash volim da se ljbim sa njom posle orala...meni...i ona voli isto...volim da osetim i nju i sebe...u trenutku kad oboje dozivimo orgszam...to mi je..mmm...

...al je ovde mnogo njih diglo glas.... i shta se onaj gore dere?
...vecina mushkaraca je, kako ja to kontam, u mladjim danima, a u seksu sa propocionalo mladjim zzenama... (ko shto reche Aleksej), nauchilo da se gadi svojih tekucina, jerbo su se i one gadile... a onda su u starijim danima shvatili da je to bez neke veze... shto i jeste....
...seks nije chista rabota i shto je prljaviji, to je bolji.... :) :)

Back