G8, Hajligendam, Nemačka, jun 2007.

DraGo70:
I sindikalno i političko.

A profesija je...

ispravan_znak_vojske_srbije_srednja.jpg

:confused: :confused: :confused: :confused:
kakvo je ovo zanimanje...sto znaci ta slika...

Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(претња смрћу)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

Izveštaj iz Nemačke #7

Nedavno sam pročitala nekoliko članaka u kojima se pokušalo da se potceni, otpiše i trivijalizuje "nasilje" do kog je došlo u Rostoku. Nasilje Crnog bloka nije bilo ni izbliza tako žestoko kao nasilje države, načinjeno je svega 60.000 evra štete, možda nije bilo ni izbliza onoliko ranjenih pandura koliko su mediji izvestili, itd, itd, itd. Istina, nasilje anarhista nije bilo onoliko žestoko kao nasilje države. Ali to ne znači da je ono što smo mi uradili (suprotstavljajući se kerovima) bilo išta manje ili više od onoga što je bilo: izraz mržnje, gađenja i besa protiv ljudi koji mogu legalno da nam upadaju u kuće, privremeno nas oslepe, pucaju na nas iz električnih imobilizatora umalo nas ne ubivši, da nam doživotno uspore proces mišljenja, da nas ubijaju i zatvaraju.

Svako s kim sam pričala a da je učestvovao [u nasilnim protestima] nasmejao se svaki put kada bi porastao broj ranjenih pandura. Mediji su se držali nasilja i koristili ga da bi podelili ostalih 80.000+ ljudi no to nije izgovor za upotrebu njihove taktike zarad isticanja ili potcenjivanja određenih aspekata celine. Korporativne medije bi trebalo posmatrati kao objektivnu, ne-prilagodljivu silu. Ukoliko naprave izveštaj o nečemu što mi želimo da bude pokriveno, odlično. Ako ne, ne. Ukoliko o kontra-samitu ne bi bilo bilo kakvih izveštaja a sa svih TV ekranima bi sevale slike zapaljenih automobila i bačenih kamenica, ne krivite nas. Krivite njih. I nemojte nas lišavati 2. juna.

Ostatak izvestaja na: http://www.kontra-punkt.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=55387&topic=3

Back