- Poruka
- 33.100
Ebote, pa nećeš valjda da ga ebeš, ako ti je već argument njegova faca???Salvantis:Da dam argument zasto mi je Dinkic posebno odvratan? Pa dao sam ti dva, ali ti opet nisi zadovoljan![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebote, pa nećeš valjda da ga ebeš, ako ti je već argument njegova faca???Salvantis:Da dam argument zasto mi je Dinkic posebno odvratan? Pa dao sam ti dva, ali ti opet nisi zadovoljan![]()
Decko ocigledno nemas ti pojma ni sta znaci rec argument.slugger:pre bih rekao da su to bili izgovori a ne argumenti, a ako stvarno mislis da su ti to argumenti onda si stvarno...................... :-(
Kira Neris:Smešan si...i nepismen..i derište. Ajde zdravo.
E jomini ti si pun argumenata k'o ovaj klinacjomini:Ebote, pa nećeš valjda da ga ebeš, ako ti je već argument njegova faca???
pa bas ste se nasli!!!Salvantis:Decko ocigledno nemas ti pojma ni sta znaci rec argument.
Nego citiracu ovom prilikom mog prijatelja Kiru:
a ti znas sta znaci rec argument i pre nego sto kazes da sam ja klinac pokazi svoj javni profil da vidimo tvoje godine!Salvantis:Decko ocigledno nemas ti pojma ni sta znaci rec argument.
Nego citiracu ovom prilikom mog prijatelja Kiru:
slugger:guverner vise nije Jelasic vec neki iz DS-a ili iz DSS-a ne secam se.
Beogradjani da se ne javljaju zbog *beogradizacije*DellBoy-011:![]()
![]()
![]()
A čega se onda sećaš, leba ti![]()
slugger:Beogradjani da se ne javljaju zbog *beogradizacije*(koju Dinkic ne podrzava)!!!
sad ako gresim u vezi toga, moguce je jer ovde na netu svi objavljuju neke nezvanicne i netacne informacije, jbg. :-|DellBoy-011:Intervju guvernera Narodne banke Srbije, Radovana Jelašića za «Nedeljni telegraf», od 29. novembra 2006. – Naslov i oprema teskta redakcijska
Funkcija guvernera Narodne banke Srbije jedna je od najpoželjnijih
pozicija u državi. To, uostalom, pokazuju i poslednji događaji iz
kojih se, po teći put od petooktobarskih promena 2000-te,
jasno vidi da je politička pripadnost “državnog bankara”
bolja preporuka od njegove stručnosti
Pazi ovaj bio guverner pre 3-4 dana![]()
slugger:Beogradjani da se ne javljaju zbog *beogradizacije*(koju Dinkic ne podrzava)!!!
a te cike i tete su iste kao ti!Salvantis:Ma neke nevaljale cike i tete koje "ovde na netu objavljuju" lazne informacije stalno zbunjuju malu decu iz provincije![]()
tu se potpuno slazem, sta li mu je to trebalo, sada ga mnogi mrze samo zbog toga!eremita:Вараш се, Динкић подржава "београдизацију" као и сви провинцијалци који су дошли у Бг., што је показао на делу.
Иначе, мислим да није био лош, тј. мислим да је 100 пута бољи и од Мики Мауса (Ђелића) а и од оне зрикаве комунисткиње Кори Удовички - АЛИ ЗАЈЕ+БО СЕ СА ОНОМ ДУЛИЋКОМ 'РВАТИЦОМ......ту је начисто пук'о јер је уценио и Владу и Коштуницу са ЊОМ, а ко је она уопште осим што је 'рватица - НИКО И НИШТА !
Ma mora da sam ja "objavio da Jelasic nije vise guverner"slugger:a te cike i tete su iste kao ti!
Jok klinac, ti sislugger:guverner vise nije Jelasic vec neki iz DS-a ili iz DSS-a ne secam se.
forum B92 (alexandar_VELIKI)Salvantis:Ma mora da sam ja "objavio da Jelasic nije vise guverner"
Da proverimo:
Jok klinac, ti si
A nikako da nam otkrijes ko ti dade tu informaciju "ovde na netu"
bravo! :grin:filatelista:Stranka koja je imala solidan potencijal, imali su dobar kadar. Dinkić jeste uradio mnogo, posebno mu skidam kapu za Mobtel. Sada, teško preko 5% iako im želim svaki uspeh.