FX lider, Tele trejd i Admiral market

Šta je 9% na godišnjem nivou, ja dnevno odradim 2% igrajući se, doduše ne sa tolikim kapitalom već sa vrlo malim novcem.
Banalni primer,sa 10 dolara zaradiš 100%,a sa 100.000 zaradiš 1%,ko je dobio?I da li ćeš rizikovati toliki novac ili ćeš ga iskoristiti za jednostavniji i sigurniji projekat,opipljiviji.Ako bi posmatrali sigurnost tržišne državne obveznice i prinosa nekog projekta ili uostalom berzanskih operacija koje ne potkrepljuje jedna država,možemo i zaključiti da li se ustvari isplati tu ulagati,osnova ulaganja je da koristi budu veći od troškova,kao i minimalan rizik ulaganja,što se obično upoređuje sa tržišnom vrednošću državnih papira.

Banalni primer,sa 10 dolara zaradiš 100%,a sa 100.000 zaradiš 1%,ko je dobio?I da li ćeš rizikovati toliki novac ili ćeš ga iskoristiti za jednostavniji i sigurniji projekat,opipljiviji.Ako bi posmatrali sigurnost tržišne državne obveznice i prinosa nekog projekta ili uostalom berzanskih operacija koje ne potkrepljuje jedna država,možemo i zaključiti da li se ustvari isplati tu ulagati,osnova ulaganja je da koristi budu veći od troškova,kao i minimalan rizik ulaganja,što se obično upoređuje sa tržišnom vrednošću državnih papira.
9% na godisnjem nivou je ogroman profit koji rijetko ko moze ostvariti.
Prije svakog investiranja/ulaganja novca na berzu treba znati kako ista funkcionise.Ko gubi/dobiva?
Berza je da mali ulagaci gube novac a ne da ostvaruju zaradu,to treba takodje imati u vidu.

Gube obicno na papiru.Problem je kada se izgubi trajnu,ukoliko ste primorani da prodate.Ja sam npr sa jednom individualnom akcijom u januaru 2009 bio na gubitku nekih 85% od vrijednosti principala.Sva sreca da mi novac nije bio potreban.Gledajuci danas na toj istoj akciji sam skoro povratio sva sredstva.
Rijetko investiram u individualne HOV,samo u indexe.

9% na godisnjem nivou je ogroman profit koji rijetko ko moze ostvariti.
Prije svakog investiranja/ulaganja novca na berzu treba znati kako ista funkcionise.Ko gubi/dobiva?
Berza je da mali ulagaci gube novac a ne da ostvaruju zaradu,to treba takodje imati u vidu.

Tema je forex pa te uopšte ne razumem o čemu pišeš. Ko ne zna da posluje forex neka posluje sa akcijama ili nečim drugim ili, ako se boji da rizikuje, neka onda oroči novac u banci za 1.5% na godišnjem nivou.
Pošto je tema forex, vrati se na moj post od 14. oktobra ove godine, da vidiš na izveštaju da sam 29. oktobra, ove godine, uložio $100 a da sam već 14. decembra na računu imao zatvoren saldo od $1775 ili 1675% profita, malo rizikovao i razvalio.
Već sam pisao da za forex treba ogromno znanje, iskustvo, strpljenje, disciplina, alati,... Forex može da se radi na suvo donošenjem odluka isključivo na osnovu sveća ili stvaranjem strategija koje sadrže određene grupe indikatora. Ja sam se opredelio za indikatore i izgradio sam sopstveni set koji se može videti na slici ispod.

Svima srećna i uspešna nova 2015. godina

2j3ig7m.jpg

Svaka cast, zamisli da si imao recimo milion ili jos gore milijardu :lol:

Nema potrebe na velike iznose ići više od 1-2% dnevno. Visoki procenti dnevnog profita, od 10-20%, rade se isključivo na mali novac ili na demo takmičenjima. Na demo takmičenjima dnevni prirast može u početku da bude i preko 100% ako se potrefi da je tržište izrazito nemirno nekoliko dana. Meni se jednom prilikom potrefilo da na takmičenju imam nemirno tržište, pa sam za mesec dana napravio profit od skoro 7000% i odmakao drugoplasiranom za oko 5 njegovih suma a trećeplasiranom za 8 njegovih suma. A mogu slobodno napisati da je i toplo oko srca kada na vrhu takmičarske liste stoji Republic of Serbia, jer nije samo sport gde se možemo takmičiti sa svetom.

2larj93.jpg

Back