gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
upravo tako!vecavestica:to znaci:NOVOSADJANI zasucite rukave ,ocistite sneg ispred svojih kuca,zgrada,radnji i grad ce biti cist.KTULU:oko tog fanatizovanja gradonacelnika se neslazem. nije bora bio savrsen, daleko od tog. A to sto je sada ova radikalka dosla nema veze sa ciscenjem snega. sto neznaci da sam ja radikal, samo objektivno sagledavam stvari. Stavise u centru i bitnijim ulicama se sneg cisti,a to sto ima 30cm leda ispred kuca i zgrada drugih ulica je pokazatelj (ne)kulture ovog naroda. Kako neko moze da ima 30cm sloj LEDA ispred svoje kuce???kicav:Istina je da su Futozani radikali i dodjosi.Cast starosedeocima,a jedan od njih je i Bora Novakovic,najbolji gradonacelnik u istoriji grada Novog Sada.A videcete sta ce nam radikali sve uraditi,a vec se i vidi,grad se ne cisti od snega.
P.S.A ja isla u Futog u skolu.Hm,...![]()
![]()
pa ako ne zbog kazne, zbog sebe treba da ocisti da se nebi sutra ubio na taj led.
zar niste videli kako to rade drugi??? :wink:

kad bi svi ovde radili samo svoj posao a da ga urade kako treba, moze na vlasti biti i maja i toma nikolic i jos nesto gore a da nas se to ne tice :wink: